2777
2789
عنوان

اگه فقط یه آرزوت همین الان برآورده بشه چی آرزو میکنی✨؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 214 پست

با اميرم ازدواج كنم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج با عشقم بدون دردسر 

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           
اینکه اصلا به دنیا نیام 

حالا که به دنیا اومدی بهترین خودت باش و حقتو ازین دنیای نامرد بگیر تو میتونی✨

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
انشالله که هر دوتون خیلی زود شاغل بشین و به آرزوهاتون برسین برات صلوات فرستادم✨

مرسی عزیزم قربونت برم واسه دل پاکت 🥰😘🥰😘

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
سال ۱۴۲۰ باشه با بورد تخصصی برم دنبال کارای پژوهشیم

مطمئنم وقتی انقدر قشنگ براش برنامه ریزی کردی حتما بهش میرسی✨

انشالله خیلی زود زمینتون با یه سود عالی فروش بره و با پولش کلی شادی کنید برات صلوات فرستادم✨

دورت بگردم مهربونم اره اگه فروخته شه دیگه من هیچ غمی ندارم دعا کن برام عزیزم😔😔

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
مشکل جسمیم خوب بشه برا خدا ک سخت نیست ازشوهرم خیلی زود طلاق بگیرمـ... مهریمم بده ...

انشالله که خیلی زود شفا بگیری و کنار کسی که لیاقتت رو داره خوشبخت بشی✨

بهت افتخار میکنم دختر خودمم تو همین مرحله ام خیلی سخته ولی بهترین تصمیمه ✨

😍😍❤️❤️❤️

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
بمیرم😭😭😭😭 لطفااااا دعا کنید فردا خوب پیش بره😭😭😭

خدانکنه عزیزم

باور کن منم تو شرایط سختی هستم و خودمو قوی نشون میدم

مطمئن باش خدا به تو باور داشته که تو این موقعیت قرارت داده فقط هر روز بهش بگو ( ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده )

بهترینا برات اتفاق بیوفته عزیزم✨

مهریمو نفقمو...مرسی    

مطمئنم میگیری چون حقته دعا میکنم زودتر ازین شرایط خلاص بشی و بتونی خودتو ریکاوری کن و بعد عشق واقعی که لیاقتت رو داره وارد زندگیت بشه و همه این روزات رو باهاش فراموش کنی✨