ما عقدیم شوهرم خونه خودشونه و مریض شده ،امروزم سرکار نرفت بعد من بهش زنگ نزدم چون فکر کردم خوابیده که مزاحمش نشم بعد دیدم پیام داد خاک برسرم با این زن گرفتنمو فلان که مثلا سراغ نمیگیریو اینا، خیلی شرمنده شدم و نتونستم مجابش کنم الان باید چیکار کنم؟😔 بعدم خودمم مریضم ولی دیگه دارم خوب میشم به نظرتون باید چیکار کنم الان
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
استارتر ناراحت نشیا ولی یه بار دیگه تو تاپیکت اومدم من حس میکنم تو اخلاقت تنده و خیلی سردو بی فکره ن ...
اخلاق که ندارم درسته ولی اگه الان بهت بگم دارم با چه بدبختی ایی میرم پیشش که سوپرایزش کنم خودمم باورم نمیشه خخخ اصلا نمیدونم خونست یا نه ولی راهمون دوره خلاصه منم ریسک کردمو به حرفا بچها گوش دادم که خدا هم ازم راضی باشه و زندگیم حفظ بشه مرسی دوستم دعام کن😘😘