2777
2789
عنوان

وای من خیلی ترسیدم چه کنم

235 بازدید | 10 پست

بچه های طبقه بالایی خیلی اذیت میکنن تا این که چندروز پیش من مشت زدم به دیوار اونا شاکی شدن مرده زنگ زد شوهرم کلی بحث که چرا درک نمیکنید اینا بچه ان (۱۰ساله و ۹ساله)صبح تا شب خونه هستن خسته میشن و... 

الان فهمیدم رئیس یه اداره ای هست مرده خیلی ترسیدم برامون مشکل درست نکنه نظرتون چیه؟؟

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

تو باید شاکی باشی نه ایشون ، بچه هشت و نه ساله اونقدرا هم کوچیک نیست بخواد مخل اسایش بقیه بشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یعنی چی؟رییس هر اداره ای اتفاقا اونکه رییسه باید درک و شعورش بیشتر باشه، بله بچه اند درست منم پسرم ۱۸ماهشه ولی اگه تربیت درست باشه یاد میگیرن که درست رفتار کنند بدو بدو هم ببرنشون پارک مدر مادرشون، خونه مگه زمین سوار کاریه، اتفاقا شما باید سفت و سخت پای حقت وایسی، قوانین اپارتمان نشینی برای همه هست رییس و سرایدار و آبدارچی هم نداره

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰

رعیسه که رعیسه...برا خودش رعیسه‌...قرار نیست برا تو هم رعیس باشه ....

حالا چون رعیسه هر غلطی‌ توله سگاش می‌خوان باید بکنن؟؟😂😂

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
وا یعنی چی؟رییس هر اداره ای اتفاقا اونکه رییسه باید درک و شعورش بیشتر باشه، بله بچه اند درست منم پسر ...

هروقت همسایه هارو میبینه میگه من دکترا دارم زنمم دکترا میخونه انقدررر پز میده ولی بچه هاش خیلی بیتربیت هستن خیلی انواع حرفای زشت میزنن

رعیسه که رعیسه...برا خودش رعیسه‌...قرار نیست برا تو هم رعیس باشه .... حالا چون رعیسه هر غلطی‌ توله ...

آره ولی خیلی رو دااااره با حالت طلبکارانه زنگ زده شوهرم دعوا 

چرا مشت میزنید و...

نه بابا ترس نداره که حق با شماست رییس هست که باشه چون همیشه با پررویی کارش پیش برده فکر میکنه همه جا میتونه همون کار رو کنه تو روش وایسین هیچ غلطی نمیکنه بهش بگین دکترایی که نمیتونه قوانین آپارتمان نشینی رو رعایت کنه بهتره مدرکشو بندازه سطل آشغال. 

مال جای سفت نشاشیده که برگرده تو صورتش. 

آپارتمان نشینی قوانین خاص خودش رو داره بگین اگه نمیتونه رعایت کنه بره خونه ویلایی بگیره که مزاحم بقیه ساکنین نشه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
هروقت همسایه هارو میبینه میگه من دکترا دارم زنمم دکترا میخونه انقدررر پز میده ولی بچه هاش خیلی بیترب ...

هه، خب پس مشخصه چیکاره ست، بگو دکترات بخوره تو سرت که انقدر شعورنداری که بامدرکت به دیگران فخر نفروشی، بگودکتر هستی وقتی شعور نداری بدرد لای جرز دیوارم نمیخوره،والا😁

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰