2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگم چه گندی زدم خونه مادرشوهر😑هنوز باورم نمیشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 52 پست

منم میگرن عصبی داره زمانی که دختر بزرگم شیرخواره بود دکتر یه بسته بهم داد که سردردم کم بشه یدونه اش رو خوردم 3روز خوابیدم نمیفهمیدم کی بچه رو میاره شیر بخوره کی عوضش میکنه انگار تو حالت کما بودم  ولی راااحت خوابیدما  دیگه همون اولین و اخرین قرص اعصابی بود که خوردم ولی گاهی دلم خواب اون مدلی میخواد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری حمام رفتی خوابت نپریده مگه میشه

بخدا نمیدونم میگم که اصلا یادم نمیاد فقط جمعه که بیدار شدم دیدم موهام خیییلی چربه فهمیدم رفتم حموم شامپو نزدم

ببین خواب که نبودم همه کار میکردم حرفم میزدم فقط نمیدونم چرا یادم نمیاد

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  
منم میگرن عصبی داره زمانی که دختر بزرگم شیرخواره بود دکتر یه بسته بهم داد که سردردم کم بشه یدونه اش ...

منم دقیقا به همون قصد خوردم که بخوابم ولی نمیدونم چرا برعکس عمل کرده قرص من

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  
بخدا نمیدونم میگم که اصلا یادم نمیاد فقط جمعه که بیدار شدم دیدم موهام خیییلی چربه فهمیدم رفتم حموم ش ...

منم ۴تالورزپام خوردم دقیقاهمینجوری شدم رفتم حموم حتی غذاخوردم حتی مامانم پیام دادجوابشودادم ولی چرت وپرت هیچی هم یادم نمیومدبعد

منم ۴تالورزپام خوردم دقیقاهمینجوری شدم رفتم حموم حتی غذاخوردم حتی مامانم پیام دادجوابشودادم ولی چرت ...

خیلی ترسناکه الان که بهش فکر میکنم، اگه تو اون لحظه آدم کار خطرناکی کنه چی، من نمیدونستم اینجوری میشم خیر سرم میخواستم بخوابم

مطمنی با قرصت آب خوردی جا آب چیز دیگه ای نبود

اره بابا آب خوردم، حالا چند نفر دیگه تو همین تاپیک گفتن مثل من شدن فهمیدم طبیعیه😂😂