2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگم چه گندی زدم خونه مادرشوهر😑هنوز باورم نمیشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 52 پست
وای چجوری با حوله نشستی پیش پدرشوهر برادرشوهر یا خدا

با حوله تن پوش بودم😂😂

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای دختر خیلی کار بدی کرد، اصلا دیگه به روی خودت نیار و راجع بهش حرف نزن تا کم کم فراموش بشه. مای ...

باشه عزیزم هنوز دهنم خشکه😢

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  

وای من بودم شوهرم دو نصفم میکرد😂

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

منم یه بار اینکارو کردم دوسال پیش هنوز که هنوزه یادم نمیاد اون روز چه غلطی کردم فقط میدونم حسابی خراب کاری کردم یه عالمه چرت و پرت به شوهرم گفتم ابرو برا خودم نزاشتم

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
خدا میدونه چقدر حرف در مورد خودشون ازت پرسیدن و چقدر چرت گفتی 🤣🤣🤣🤣🤣

نه شوهرمم نمیذاشته اگه اونا میخواستن🤣🤣چون آبروی شوهرمم میرفته

خانواده شوهر من اگه بودن الان مادر شوهر بی شعورم باد داشت و کلی شوهرم و پر کرده بود  دیگه هم ر ...

عزیزدلم😢

منم یه بار اینکارو کردم دوسال پیش هنوز که هنوزه یادم نمیاد اون روز چه غلطی کردم فقط میدونم حسابی خرا ...

پس من تنها نیستم🤣

پس من تنها نیستم🤣

اشتباه بزرگی بود اسن قرصا مغز ادمو از کار میندازه 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
منم چند تا قرص خواب خوردم. طوریه که اصلا نتونستم راه برم همش خواب بودم. احتمالا جای قرص خواب چیز دیگ ...

نمیدونم آخه کلا ازاین قرص استفاده میکردم بعضی شبا زود خوابم میبرد ولی یدونه میخوردم انگار چون زیاد خوردم اینطوری شده

اشتباه بزرگی بود اسن قرصا مغز ادمو از کار میندازه 

اره بخدا خیلی ترسیدم دیگه عمرا اگه برم سمتش