2777
2789
ببخش چون زدی خلبان از کنجکاوی تاپیکتو دیدم.دکتر دایانا دروغ بود؟!!!من فقط یبار اتفاقی دبدمش..خیلیی س ...

بله عزیزم دروغه مطمئنم اون عکس یک دختر خارجی هست و اسکرین شات ها هم ببینی متوجه میشی چقدر حرفاش متناقصه

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
اگه ی پسر ب ی دختر حرف خیلی زشت  جن سی بزنه ک یجورایی حالت توهینم داشت باشه اونم درحابت کاملا ع ...

یعنی قصد رابطش با اون خانم.جنسیه

فکر کردن سخته به همین دلیل مردم قضاوت میکنند..! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=224443637]یعنی قصد رابطش با اون خانم.جنسیه[/QUOTE

نه اخه تحقیر امیز گفت من روم‌نمیشه جمله شو بگم..انگار یجوری ک تو لیاقتت اینه😔😔

تازه قبلشم بش گفتم بریم کافی شاپ تو چت..همش دروغ و بهانه میورد..یبارم حتی باهام بیرون نرفتت..😔😔

نمیدونم 😅

حس نمیکنم تنهایی فقط با وجود همسر حل بشه

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
همسر یا دوست فرقی نمیکنه

هر کدومشون بالاخره به یه نحوی امیدوارم تنهاییتون با آدم مناسبش پر بشه

ببخشید میتونم یه سوال بپرسم؟

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
هر کدومشون بالاخره به یه نحوی امیدوارم تنهاییتون با آدم مناسبش پر بشه ببخشید میتونم یه سوال بپرسم؟

خیلی ممنون 

بفرمایید

خیلی ممنون  بفرمایید

تا حالا از این دید به اسامی نگاه نکرده بودم بعضیاشون واقعا با معنی و زیباست من معمولا معنی اسمی که دارم میشنوم رو دوست دارم بدونم رابطه ی فرد با اسمش رابطه ی جالبیه بعضیاشون عجیب با اون فرد سنخیت داره نسبت به اسمتون چه حسی دارید؟ تا حالا ازش انگیزه ای گرفتید
خیلی دوست دارم اینو راجع به اسم امید بدونم
نمیدونم تا چه حد تونستم منظورمو برسونم
نگید چه سوال بی ربطی😂🤦‍♀

تا حالا از این دید به اسامی نگاه نکرده بودم بعضیاشون واقعا با معنی و زیباست من معمولا معنی اسمی که د ...

تقریبا متوجه شدم😅

فقط میتونم بگم اسممو خیلی دوست دارم و همه هم میگن بهت میاد چون من ادم پر انرژی هستم اطرافیان و دوستان میگن تو خیلی ادم پرانرژی هستی  ادم باهات میچرخه امیدوار تر میشه به زندگی میبینه میشه دنیارو قشنگ تر دید😅البته خودمم همینجوری میگم همیشه

تقریبا متوجه شدم😅 فقط میتونم بگم اسممو خیلی دوست دارم و همه هم میگن بهت میاد چون من ادم پر انرژی ه ...

چقدر خوب

من الان تو این برهه از زندگیم نیاز دارم اسمم امید باشه😂

موفق باشین آقا امید

چقدر خوب من الان تو این برهه از زندگیم نیاز دارم اسمم امید باشه😂 موفق باشین آقا امید

😅😅

انشالله که هر لحظه از زندگیتون مملو از شادی و من باشه یعنی امید😅

😅😅 انشالله که هر لحظه از زندگیتون مملو از شادی و من باشه یعنی امید😅

ممنونم از دعای قشنگتون