وایعنی زن دیگه مسئولیت نداره بنظرم تو هنو دنبال زن نباش
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا ازدواج رو گفتم بحثم رو شخص خاصی نبود با این وضع همینکارو بکنیم بهتره
کاری نکن که این چهار تا استخون رو تو دهنت خورد کنم مردونگیت کجا رفته وقتی زنی رو وارد زندگیت میکنی مسئول تموم لحظه هاشی
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
کلا متوجه حرفای بنده نیستید بنده هم همینو گفتم و همین مسئولیت ازدواجو سخت میکنه به خصوص با شر ...
عاره دیگه ازدواج نکن تنها بمون وقتی نمیتونی از پسش بربیای خانمها خیلی حساسن نمیشه که الکی بری تو زندگیشون