سلام عزیزم. من تقریبا یه ماه پیش برای یکیشون نام نویسی کردم. اول هم باید شصت هزار تومن واریز میکردیم. خب واریز کردم و عضو شدم توی تلگرامشون. فایل میفرستادن که باید برای دانلود اون هم پول واریز میکردیم و بعداز دریافت روش کار انجام میدادی و ارسال میکردی تا بهت دستمزد بدن. من برای قسمت نقاشی نام نویسی کرده بودم . وقتی دیدم اینجوریه و فقط و فقط پول میخوان قیدشو زدم.
یه نقاشی میفرستادن توی تلگرام و میگفتن از روی این بکشیم و دستمزد بگیرین .میگفتن دستمزدش ۵۰۰ هزار تومن هست.با خودم فکر کردم گفتم این همه نقاشی توی نت هست که قشنگتر از اینه .الان اینا دلشون برای ما سوخته که یه نقاشی نتی رو میدن میگن بکش تا دستمزد بهت بدیم؟؟؟؟؟؟ فهمیدم که اصلا با عقل جور در نمیاد و کلاهبرداریه. بعد به اوپراتورشون گفتم که چرا الکی گفتین و اینا؟؟؟؟ گفت اگه میخوای درآمد داشته باشی تو هم بیا مثل ما تو قسمت جذب نیرو و تبلیغات. دیگه اینجا بود که فهمیدم کی به کیه و کلا اینا دروغ میگن
ایکجا میگه پول اول برای ضمانت خب چرا اول کار نمی گن بعد اگه دیدن کارمون خوبه پول از اون کار کم کنن
بله عزیزم اتفاقا به منم گفت شصت هزار تومن برای اینه که ضمانت بشه که شما واقعا میخوابیم کار کنین و الکی وارد پیج ما هستین . بعداز عضویت بهتون برمیگرده هزینه ثبت نام. که ازش خبری نشد . با خودم گفتم اگه بر فرض دستمزد هم بدن حلال نیست. و قیدشو زدم
نمیتونم بگم همشون کلاهبرداری هستن. شاید بینشون واقعاً درآمد زا هم باشه ولی این که من عضو شدم و به اسم تایپ و نقاشی و اصلاح متن و نویسندگی و این چیزا بود الکی بود.