2777
2789
همه این متن ها رو که می خونم درس هایی بود که چقدر با سختی بهش رسیدم!   و در نهایت می فهمی که چ ...

دقیقا

خیلی سخته توی وجودت یاداوری بشه چیزایی که باهشون شکستی دلت بخواد داد بزنی سرس ازت متنفرم از زندگیم گمشو ولی بغضتو قورت بدی درو براش باز کنی لبخند بزنی بگی سلام عزیزم ‌...

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خیلی سخته توی وجودت یاداوری بشه چیزایی که باهشون شکستی دلت بخواد داد بزنی سرس ازت متنفرم از ز ...

من هر وقت شوهرم خونه نیست  تمام خاطرات بد و تمام اون سه سالی که به خاطر خانواده اش باهام سر و سنگین بود به یادم میاد تموم اذیت هایی که خانواده اش بهم کردند و شوهرت ساکت یه گوشه می نشست!!!! ازش بیزار می شم دلم می خواست یه جایی و یه راهی داشتم وسایلم برمی داشتم و می رفتم دیگه پشت سرمم نگاه نمی کردم!!!!

ولی وقتی میاد خونه بهش لبخند می زنم و نشون می دم همه چیز خوبه  زندگیمون جریان داره   خودم از خودم تعجب می کنم!  می رم دیدن خانواده اش بهشون لبخند می زنم و باهاشون صحبت می کنم ولی فرداش تو خونه تو تنهایی تموم اون نفرت و خشم خودش تو وجودم نشون می ده!  قلبم می زنه بدنم می لرزه ولی خیلی عادی باید بلند شم به بچه هام صبحونه بدم و کارهای خونه رو انجام بدم!!

تو وجودم یه نفر داره جیغ می زنه یه نفر داره گریه می کنه و خودش به در و دیوار می زنه!! و هیچ جا و هیچ کسی نداری که بتونی باهاش حرف بزنی!!! 

اگه بگی همشون می گن زندگیت خراب نکن!  حتی خودمم به خودم همین می گم!!!!  

من هر وقت شوهرم خونه نیست  تمام خاطرات بد و تمام اون سه سالی که به خاطر خانواده اش باهام سر و س ...

چقدر مثل منی

باورم نمیشه انقدر احساسمون مشترکه

درد منم دقیقا سکوت و همکاری همسرم با خانوادشه

الان حتی دل میسوزونم برای خانوادش کمکشون میکنم و هربار بعدش تنهایی گریه میکنمو خودمو بازخواست میکنم چرا براشون کاری میکنی وقتی انقدر اذیتت میکردن

خیلی عجیبه

زندگی که خانواده ها فکر میکنن خوبه

اقای همسر فکر میکنه خوبه

ولی زنی که تو تنهاییش هربار گریه میکنه و میمیره و زنده میشه از درد و رنجی ک هیچ جوره نمیشه تمومش کرد

خی میگم ببخشم 

و میبخشم اما بخشیدن ک فراموش کردن نیست

ادم مگه میشه یادش بره ...

گاهی که خیلی فشار روم میاد مثلا دوماهی یکبار

تو بغل خود شوهرم گریه میکنم و میگم ازشون متنفرم

و هی معذرت خواهی های حال بهم زنشو میشنوم

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
چقدر مثل منی باورم نمیشه انقدر احساسمون مشترکه درد منم دقیقا سکوت و همکاری همسرم با خانوادشه الان ...

منم!  😭😭😭

می خوام فراموش کنم ولی هر اتفاقی دوباره کلی خاطره رو برام زنده می کنه!!  می گن فراموش کن  می خوام فراموش کنم ولی مگه می شه!!   انگار به یکی که زدن دستش شکوندن بگن خوب شو  طرف هم واقعا دلش بخواد که خوب بشه چون از درد کشیدن خوشش نمیاد  ولی خوب خوب شدن نیاز به زمان داره!!!  

حس کسی داری که چند نفر تا تونستند گرفتند زدنش و بهش آسیب زدند بعد بگند خوب بیا آشتی کنیم و فراموش کنیم!!!   چقدر کینه ای هستی!  چقدر دلت سیاهه!   چرا دوباره مثل قبل نمی شی!!   چطوری می تونی مثل قبل بشی وقتی باطن کثیف و سیاهشون دیدی؟  وقتی نهایت نامردی و ظلمشون در حق تو کردند!   الانم فقط می خوان باهات رفت و آمد داشته باشند تا دور همی ها و رفت و امدهاشون به هم نخوره  ظاهرسازی روابطشان خوب باشه  ولی در نهایت همون آدم ها هستند!! 

آشتی کردم باهاشون! رفت و آمد می کنم! ولی شدم مثل یه آدمی که دست هاش قطع کردند کنارشون می رم ولی بغلشون نمی تونم بکنم!!!   

منم!  😭😭😭 می خوام فراموش کنم ولی هر اتفاقی دوباره کلی خاطره رو برام زنده می کنه!!  می ...

دقیقا

هی میگن کینه ای هستی! 

خیلی دردناکه

فقط از خدا میخوام دیگه انقدر قوی بشیم بد ذاتی ادما اذیتمون نکنه