2777
2789

کدوم رو بخونم ؟ طراحی طلا اینا بعدش کارگاه طلا یاهم مغازشو میزنم اگه هم طراحی لباس بخونم ک‌مزون سالن زیبایی هم دوست دارم کدوم خوبه گیر کردم 

مثل من طراح جواهرات بشید با کمترین هزینه ، میتونید حتی درآمد دلاری داشته باشید .من درآمد دارم ولی توو کمپینگ کسب درآمد دلاری آکادمی خودم الان ثبت نام کردم .تنها هزینه ای هم که برام داشت فقط هزینه ی دوره  هام ویه لپ تاپ بروز همین،  اینم بگما البته و صد البته که اعتبار مدرک اون آکادمی ای که آموزش دیدم  و تدریس ومشاوره های کاملشون هم ،80 درصد کارمو جلو انداخت .حدود 2 ساله که مدرکم و گرفتم ولی بازم دارم از مشاوره های استاد پورایمانی ،  استفاده میکنم هم برای درآمد دلاری و هم برای ثبت برند مختص خودم توو این زمینه..میگم نوع آموزش و حمایت های بعد از آموزشم خیلی مهم هست خصوصا برای ورود ب بازار کار و جذب مشتری

حتما شما یسر توو آپارات و یوتویوب، برید وکلیپ آموزشی و انگیزشی استاد سالار  پورایمانی رو ببینید تا خودتون متوجه بشید واسه چی اینقدر تعریفشون رو میکنم و راضی هستم از روش تدریس و پشتیبانی آکادمیشون.اصن براتون آدرس سایت و اینستاشون رو میزارم که کامل اطلاعات بگیرید.هرچند که خیلی ایشون توو این صنف مطرح هستن

www.salarpurimani.com

salar.purimani@

مثل من طراح جواهرات بشید با کمترین هزینه ، میتونید حتی درآمد دلاری داشته باشید .من درآمد دارم ولی تو ...

یعنی شما الان کار میکنید؟ درامدتون چقدره؟ آدرس پیجتون چیه? برای کدوم برند طراحی میکنید؟اسم تون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.