2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر

اگ کسی تجربه شو داشته بگه لطفن و اگر برای درمانش چیزی سراغ دارید ک واقعا ج بده ممنون میشم بهم بگید🤗

دخترم زندگیم ماه قشنگم دلم برات تنگ شده مامانی فک کنم تو آسمونا بهت خوش میگذره ک دیگ برنمیگردی تو بغل مامان 😭😭😭😭😭
ببخشید گلم سوال منم هست میشه بگید ضخامت خوب چنده من دو بار رفتن سونو ضخامت و میزد ۷

والا گلم من شنیدم ۸ واس روز تخمک گذاری خوبه برای شما ک فک کنم خیلی خوب باشه مال من خیلی بالاس 

دخترم زندگیم ماه قشنگم دلم برات تنگ شده مامانی فک کنم تو آسمونا بهت خوش میگذره ک دیگ برنمیگردی تو بغل مامان 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گلم سوال منم هست میشه بگید ضخامت خوب چنده من دو بار رفتن سونو ضخامت و میزد ۷

البت بستگی ب روزی ک سونو میرید داره ها من ی هفته مونده ب پری رفتم گف ضخامتت بالاس 

آهان اقدامی گلم میخوای باردار شی

بله عزیزم اقدامم دوماه اقدام کردم و نشده ماه پیش ۱۰ روز عقب انداختم دیگ گفتم حتمی باردارم اما روز یازدهم در کمال ناباوری پریودشدم 

من هر دو بارشم ۱۳ پری رفتم اخه واسه بارداری میرفتم تا سایز فولی و ضخامت معلوم بشه

چندوقته اقدامی شما ؟

دو ماه که چیزی نیست انشالا میشی من چی بگم دو ساله پس

الهی بمیرم از خدا میخام دامن همه ی مادرا چشم انتظار سبز بشه اولیش خودت باشی ک خبر خوب بهمون بدی گلم 

دو سال😔

من ماه پیش رفتم پیش متخصص زنان گفتم دوماهه اقدامم نشده بهم خندید گف حالا ک زوده برای نگرانی برام مکمل نوشته فعلا همشم تقصیر این استرس لعنتیه هاااا

من ماه پیش رفتم پیش متخصص زنان گفتم دوماهه اقدامم نشده بهم خندید گف حالا ک زوده برای نگرانی برام مکم ...

استرس داشته باشی مشکلی هم نداشته باشی باردار نمیشی استرستو کنترل کن منم دارم رو خودم کار میکنم

خدانکنه گلم مرسی انشالا خودتم زودتر مامان شی و طعم انتظار و هرگز نچشی

من برای شما و شما برای من دعا کن عزیزم دعا درحق دیگران مثل دعاس برای خودت من هرروز دارم دعا میکنم هیچ مادری نباشه ک دلش بچه بخاد و خدابهش نده