2777
2789
عنوان

و دوباره بی بی چک‌منفی ! و‌پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 18 پست
من که خودمو باختم هرکی بعد من ازدواج کرده فوری باردار شده😥

پس ما چی هستیم؟ ما هم درگیریم تعدادمون کم تست همدردیم اما چیکار میشه کرد زندگی همینه قرار نیست همه جیز طبق روالش پیش بیاد 

پس ما چی هستیم؟ ما هم درگیریم تعدادمون کم تست همدردیم اما چیکار میشه کرد زندگی همینه قرار نیست همه ج ...

نه من منظورم اطرافیان خودمه خواسته و ناخواسته مقایسه میشم بین اونا....دیگه اینقدر بهونه اوردم که همه فهمیدن نمیشه...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من منظورم اطرافیان خودمه خواسته و ناخواسته مقایسه میشم بین اونا....دیگه اینقدر بهونه اوردم که همه ...

اطرافیان که آره بلخره حرفشون رو میزنن اما چاره چیه ؟ بگن مهم نیست بزار بگن تا جونشون دراد … وقتی نمیشه نمیشه چیکار کنیم مگه دست خودمونه که نمیشه . امیدوارم یه وقتی بشه و مشت محکمی بشه رو کنجکاوی این آدما. کس این فرهگ مضخرف میوفته که نپرسن کی ازدواج میکنی کی بچه میاری کی بچت زن میگیره کی نوه دار میشه و … حرف مردم تمومی نداره 

اطرافیان که آره بلخره حرفشون رو میزنن اما چاره چیه ؟ بگن مهم نیست بزار بگن تا جونشون دراد … وقتی نمی ...

الهی آمین😔

کاش امسال همه مون مامان بشیم من دیگه خسته شدم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨