2777
2789
عنوان

اگر پدرتون

157 بازدید | 19 پست

واتس داشته باشه و کسی براش فیلمهای بد بفرسته و ایشون یکبار دستش خورده و اون فیلم بد رفته باشه تو وضعیت و ...

چه میکنید

چطور پدرتونو راضی میکنید واتس را پاک کنه

خدایا شکرت، یعااالمه

دسش خورده

چکارش دارین

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اون آدمی که براش اینا رو فرستاده رو میرم بلاک میکنم. بعد هم دقیق بررسی میکنم که چرا بابام این کار رو کرده چون تقریبا امکانش صفره که دست آدم اشتباهی بخوره رو یه ویدیو یه جوری که بره به عنوان وضعیت گذاشته بشه! 

به بابام میگم بهش بگه دیگه فیلم اینجوری نفرسته قبلا هم این اتفاق افتاده و همینکار کردم و تموم شد

بعدم به بابان ایمان دارم از عمد اینکارو نمیکنه

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
به بابام میگم بهش بگه دیگه فیلم اینجوری نفرسته قبلا هم این اتفاق افتاده و همینکار کردم و تموم شد بع ...

دوستاش بدن، مادرم حساسه، من فکر میکنم یک خانوم باشه 

خدایا شکرت، یعااالمه
دوستاش بدن، مادرم حساسه، من فکر میکنم یک خانوم باشه 

خوب بهش بگووو

مگه با بابات تعارف داری بگو جلو خودت بگه دیگه نفرستی

بعدم شمارش بردار از یه خط غریب زنگ بزن ببین زنه یا مرد

اگه مرد بود هیچ

زن بود بهش بگو به مامان میگم

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.