2777
2789
عنوان

مرد متاهل ک زنش خیلی خوشکله

| مشاهده متن کامل بحث + 4608 بازدید | 137 پست
جلو خودش ک طرفداری نکردم،بعدم هیچکس یک درصد مرد رو مقصر نمیدونه ،

مگه همه خبر دارن که مقصر بدونن یا ندونن ؟!!! شاید همه اطرافیانش مثل خودش فاسد و خیانتکارن که هیچی نمیگن وگرنه یه انسان درست و حسابی از ادم خیانتکار در هیچ حالتی دفاع نمیکنه و‌بهش حق نمیده در بدترین شرایط ممکن اول باید تکلیف تعهد مشخص بشه بعد بره سراغ کارهای دیگه ایکه دیگه حرف من و شما و دوستان نیست یک قانون کلی که دز همه جای دنیا هست شما امریکام بریی خیانت نکوهیده س زشته و‌ادم خیانتکار کثیف و مشمئز ربطی هم به زن یا مرد بودنش نداره 

این نیز بگذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه چ خبره چ وضع جواب دادنه والا ب نظر من جفتشون‌مقصرن هم خانمه هم مرده ک دنبال تنوعه این‌مدل رابه ها تا وقتی هست ک خطری برا زندگی مرده نداشته باشه با کوچکترین شک خانمش این رابطه تمونه 

اونوقت دوستت تا اخر عمر خودشو ب خاطر خریت فش میده

دوستم 30مرد 34زنشم فک کنم 26شایدم ی سال بالا پایین

خوب بسم الله الرحمن الرحیم!!! 

اولا غلط کردن جفتشون اون مرتیکه بیشتر!!! چون وقتی میخوان زن بگیرن اکثرا خودشون یا ننه باباشون میرن یه کسی رو. براش انتخاب میکنن که ۱0سال حداقل اختلاف سنیشون باشه فقط واسه رختخاب و زاییدن که زن زود پیر میشه از این مزخرفات دیگه نمیگن از ۲۴ساعت شبانه روز کارا و. حرفای دیگم هست همش که اون نیست لامصب باید بتونی با یکی دو کلمه بیرون اناق خابتم حرف بزنی درکش کنی اونم حرف تو رو بفهمه! برای همین اکثرا مردای دهه شصت اینجورین با این اختلاف سن یه زن جوون کوچیکتر دارن واسه دکور بعد میرن با دخترای و زنای همسن سال خودشون تربپ لاو میزارن که اره زنم منو درک نمیکنه نمیفمه چقدر تو خوب و فهمیده ای کاش اول با تو اشنا شده بودم!!!

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
مگه همه خبر دارن که مقصر بدونن یا ندونن ؟!!! شاید همه اطرافیانش مثل خودش فاسد و خیانتکارن که هیچی نم ...

اگه بگم مرده تو قرار اول بهش تجاوز کرده و زندگی و آینده ی این تباه کرده چی؟ولی اینقدر با حرفاش این دختر خام می‌کنه ک بعضی وقتا دختره یادش میره باهاش چیکار کرده ،حالا همتون بگید دختره مقصره ،و من بیخودی دفاع میکنم حتی شاید خودم باشم ک اینقدر دفاع میکنم من کار دختر رو قبول ندارم از روز اول تا الان ولی اون مرد با وجود ی زندگی ،اینده ی اینم خراب کرد خودتون قضاوت کنید ،شماذباید مثل من پای حرفای دختره بشینید،باید پیامها و تماس‌های او آقا رو ببینید و بشنوید،باید حال دخترو ببینید تا متوجه بشید من چرا میگم فقط دختر رو مقصر ندونید همین،حالا میخواهید فک کنید خودمم یا دوستم ،تو اصلا ماجرا هیچ فرقی نمیکنه

اگه بگم مرده تو قرار اول بهش تجاوز کرده و زندگی و آینده ی این تباه کرده چی؟ولی اینقدر با حرفاش این د ...

چجوری تجاوز کرد؟چ عوضیه مرتیکه کاش ازش شکایت میکزد

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
اگه بگم مرده تو قرار اول بهش تجاوز کرده و زندگی و آینده ی این تباه کرده چی؟ولی اینقدر با حرفاش این د ...

بهش تجاوز کرده بره شکایت کنه 

نمیتونه شکایت کنه ؟!!!از عاقبتش از خانواده ش میترسه یا هر چیز دیگه ….. ادامه دادن رابطه مشکلی رو ازش حل نمیکنه تازه بیشترم میکنه اگه قبلا میتونست بگه بهم تجاوز شده الان که با میل و رغبت خودش داره ادامه میده 

شما الان مورد این خانوم رو گفتی حتی یکنفر هم بهش حق نداد حتی یکنفر هم‌دلش به حالش نسوخت…. چرا؟؟؟؟ چون اگر انسان شریفی بود حتی بعد از به اصطلاح تجاوزی که شما گفتی ادامه نمیده و…. این ماشالله هی داره ادامه میده و معلومه امیدش اینه که زن دوم بشه یا بره جای زن اول بشینه که داره اشتباه میکنه ایشون یه زنگ تفریحه زنگ تفریحه لذت بخشه اما زودگذره و اون چیزی که میمونه درس و کلاسه پس ۱۰ تا بچه م باردار بشه وبزاد و …… بازم محکومه به دستمال کاغذی بودن چون خیانت کرده خیانتتتتتت قابل توجیه هم نیست

این نیز بگذرد
چجوری تجاوز کرد؟چ عوضیه مرتیکه کاش ازش شکایت میکزد

همین من حتی با ی وکیل آشنا صحبت کردم براش،گفت تا دیر نشده می‌تونه ثابت کنه بره شکایت کنه ،گفت نه ابروم میره و این حرفا ،روز اول ک قرار داشتن فقط برن حرف بزنن ،پسر خامش کرده بعد برخلاف میل دختره اینکار کرده میگه هرچی بهش گفتم لطفاً اینکار نکن ،کفت بابا دخترا هیچکی پرده نداره و با مقاومت این این کار کرده،بعدم گفته خواستم از پاک بودنت مطمئن بشم ،البته خودشم بقول دختره بعد پشیمون شده ولی چه فایده آبروی دختره بر نمیگرده ک

همین من حتی با ی وکیل آشنا صحبت کردم براش،گفت تا دیر نشده می‌تونه ثابت کنه بره شکایت کنه ،گفت نه ابر ...

همونوقت ک گفته هیچکی پرده نداره باید جفت پا میرفت تو چشمش و زیر شکمش تا دیگه برا بقیه نسخه نپیجه..

مرتتیکه پررو.

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
چه ربطی داره اون آقا زن داره و تعهد داره نسبت به زنش پس مقصره تو این ممِکت یادمون دادن تا مرد اشتب ...

میدونین چرا من کلا کاری به مردا ندارم من و شما که میدونیم توی جنس این مردا پر از دروغ و خیانت البته که استثنا هم داریم ولی من روی صحبتم با هم نوع خودمه هم جنس خودمه تا وقتی من به شما رحم نکنم دور از جونتون با همسر شما با دوست پسر شما به راحتی دوست بشم این جماعت مرد روز به روز وقیح تر میشن 

نزدیک ک خیلی ،رابطه دارن باهم دیگه ،زن دوم نمیدونم میگه فقط دوستیم

رابطه کامل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
دوستم 30مرد 34زنشم فک کنم 26شایدم ی سال بالا پایین

دوستت ۳۰ سالشه بعد قرار اول گول خورده خودشو به باااااد فنا داده

اونم برا مرد متاهل!!!!!

هنوزم باهاشه و بهش سرویس میده؟؟؟؟!!!!!!! 

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............