2777
2789
عنوان

شوهرم تصادف کرده توروخدا بیاین حالم خیلی بده💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8324 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش ماهه عقده  سه ماهه حامله شده دو ماه پیش تو اینستا با پسره آشنا شده  جریان چیه ؟؟ ...

صفحات اخر تاپیک، تو عقدم دوقلو باردارم رو ببینید🤕

الله و اعلم🙂

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

وقتی عقده پر بازدید شدن داری

کل ماجرا ساخته ذهنته 

نه عکس درست به نظر میرسه 

نه اینکه این ماجرا اتفاق افتاده باشه و تو بیای تاپیک بزنی

نه اینکه با این سن شوهر و بچه داشته باشی

نه تاپیکات به هم میخوره 

نه هیچ چیز دیگه 

برو کم مارو سرکار بذار

توی این وضع چجوری میتونین بیاین اینجا تاپیک بزنید واقعا؟!

وقتی کسی نباشه میخوای یک جایی باشه حرفتو بزنی و بقیه دلداری بدن 

واقعا تاثیر داره 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

خبرش رو به ماهم بده دلم ترکید

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤