امروز بعد از ظهر چپ کرده الان خواهر شوهرم بهم گفت ولی میگه حالش خوبه من خونه مامانمم حالا همشون رفتن خونه پدر شوهرم منو نبردن ولی من مطمئنم یه اتفاقی افتاده آخه ماشین داغون شده الان عکس ماشین و میزارم دعا کنین راست گفته باشه و حالش خوب باشه💔😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معلومه که سرکاریه ماشین اش و لاش ریلکس تو خونه نشستی هحده سالته و بارداری تازشم قبلش تو اینستا تازه رل زدی برای انکار هم میگی که کاربری دست چند نفره اینا فقط فانتزی های ذهن یه دختر بچه است مطمئنم
سرکاری نیست ایا! شوهرش تصادف کرده این نشسته خونه بقیه رفتن بعد ریلکس تاپیک میزنه مگه میشه همچین چ ...
تو از کجا میدونی من ریلکسم؟
داداشم نمیزاشت خب میگفت حالت خوب نیست خودم بعد میبرمت ولی من الان منتظر اسنپم مبخام برم من خواهر ندارم که باهاش دردل کنم گفتم با شما حرف بزنم واقعا این درست نیست اینجوری شما نمک رو زخمم بپاشین💔😔