2777
2789
عنوان

عمل بینی

110 بازدید | 9 پست

یکشنبه وقت عمل دارم.

پیش دکتر عطار.میشه بیاید از تجربیاتتون بگید؟؟؟دکترم گفته اگه دوست داشته باشی  برات غضروف میذارم.منم دوست دارم این بینی های قلمی و جمع و جور رو.دوس دارم غضروف بذاره ک سفت و شکیل وایسه

مگه عروسک فلان بزاره! برای من گذاشت داخل بینیم جوش خورد مسدود شد ۴ بار عمل کردم ۱۰ سال عمر و پولم رفت نذار دکترها گولت بزنن! عمل نکن تا آخر عمرت پشیمون میشی! و راه بازگشتی نداره!

مگه عروسک فلان بزاره! برای من گذاشت داخل بینیم جوش خورد مسدود شد ۴ بار عمل کردم ۱۰ سال عمر و پولم رف ...

آخه میگن اگه از غضروف بینی خودت باشه مشکلی پیش نمیاد.یه چند نفرم گفتن خوبه بعدا افتادگی پیدا نمیکنه خوشگلتر هم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میگن اگه از غضروف بینی خودت باشه مشکلی پیش نمیاد.یه چند نفرم گفتن خوبه بعدا افتادگی پیدا نمیکنه ...

ببخشید ولی مردم گوه خوردن! هرچی که مردم انجام دادن یا دکترها گفتن کار درستی نیست! کلا عمل بینی کمتر کسی الان انجام میده یه لیفت بکنی بینیت کوچیکتر میشه برو ببین نیوشا ضیغمی و بهنوش و ... چندبار عمل کردن واقعا از زندگی میوفتی قیافتم بعد ۱۰ سال داغون میشه بدن رو شوخی فرض نکن! این مسیر خودم و اطرافیان رفتیم و پشیمون هستیم! 

بینیت گوشتیه؟ برای بینی های گوشتی معمولا غضروف میزارن که مستحکم تر بشه من بینیم استخونی بود و غضروفش به اندازه کافی استحکام داشت دکترم دیگه غضروف اضافی نداشت الان که دوسال گذشته خیلی خوب ترم شده . من پیش دکتر داریوش نادری عمل کردم البته و خیلی دوسش دارم خیلی مهربونه

بستگی به فرم صورتت داره که غضروف بزاری یا نه دوست من پیش دکتر علی اکبر عطایی عمل کرد. گوشتی بود اون ...

واسه من خودش غضروفی هست اما چند تا مدل ب دکتر نشون دادم گفت اینو بخوای برات غضروف باید بگذارم