2777
2789
عنوان

عمل فتق نوزاد

3007 بازدید | 29 پست

من پسرم سه ماهشه فتق داره 

دکتر بیستم بهمن نوبت داده واسه عملش

کسی تجربه داره

لطفا هر کس میتونه راهنماییم کنه

بیست بهمن سه ماه و بیست روزش میشه و ده روز بعد عمل واکسن چهار ماهگیشو باید بزنه

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمش چی بود؟ پسر منم یه ذره نافش برجسته ست اما چندتا دکتر معاینه کردن چیزی نگفتن

پسر من کشاله رونشه سرفه میکرد یا گریه قلمبه میزد بیرون

پسرمن فتق شدید داشت سکه بستیم روش دوهفته خوب شد

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
شما تجربه داری استرس داره خفم میکنه دوره نقاهت بعدش چه جوریه

نه عزیزم یه عمل سرپاییه

ولی درد بعدازعمل جراحی خب یه چیز نادره که یکم اذیت کنندس ولی خوب میشه زود

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
پسرمن فتق شدید داشت سکه بستیم روش دوهفته خوب شد

وای من از اول نمیدونستم البته دکتر میگفت اگه بدون جراحی خوب بشه بازم احتمال برگشتش هست

نه عزیزم کشاله ران

منم هردو کشاله ران😑

فقط مراقب باش به خودش فشارنیاره بعد جراحی اگرم مش بذارن خوبه نمیدونم برا بچه ها میذارن یا نه چون من ۷ سالم بود برام مش نذاشتن 

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
سنش پایینه خیلی ناراحتم

عمل راحتیه اتفاقا سن کم بهتره ورجه وورجه نداره زودم یادش میره درد خاصی نداره 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
منم هردو کشاله ران😑 فقط مراقب باش به خودش فشارنیاره بعد جراحی اگرم مش بذارن خوبه نمیدونم برا بچه ه ...

مش چیه ؟؟؟

اینم دو طرفه است