2777
2789
سلام دوستای خوبم؛دیگه تا زایمان خواهرم چیزی نموده؛هیچ دکتری رو تو تهران نمیشناسه؛چند نفر بش این دکتر و این بیمارستانو معرفی کردن؛ولی یه نفر بهش گفته نرو اونجا خوب نیس‏!نظرشما چیه ؟
عزیزم من نجمیه زایمان کردم پرسنلش همه خانمن حتی تی کش خیلی خوبن و مهارت دارن بخش زایمان بیمارستانش قدیمیه ولی بخش بستریش جدیده من که خیلی راضی بودم واقعا بمن رسیدگی کردن دکترم هم نفیسه کاشانی زاده بود کلی بالای سرم بود تا فارغ شدم
یا الله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخلاق نژادو نه ولی دکتر من خیلی معروفه تو تی وی هم میاد خیلی مومن و البته باتجربه به معنی واقعی کلمه هست متاسفانه مطبش خیلی شلوغه تو خ فلسطینه شماره ش 66495088 فکر کنم یکشنبه ها و چهار شنبه ها بره مطب الان دو ساله نرفتم
یا الله
عزیزم دکتر منیره اخلاق نجات اسمشه. من با ایشون سزارین داشتم. دکتر خیلی خوب و مهربونیه. نگران نباش. بیمارستانش هم که دیدی تعریفشو کردن. جای تمیز و خوبیه. باقی پرسنلشم خوبن. انشاله به خیر و خوشی نینی میاد بغلش.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب