2777
2789

من دخترم نزدیک سه سالشه. من کسی رو ندارم بچه رو بزارم پیشش و از طرفی کارم جور شده وندم برم یا نرم 

اگه برم باید بزارمش مهدکودک و با اتوبوس باهم بریم بیایم

موندم برم یا نه؟

بستگی به خودت و روحیه ت داره ... به اینکه چقدر به اون کار نیاز داری... آدم میشناسم از شیش ماهگی بچش رفته سرکار

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت و روحیه ت داره ... به اینکه چقدر به اون کار نیاز داری... آدم میشناسم از شیش ماهگی بچش ...

گیر کردم 

موندم چیکار کنم

مثلا از چند سال بعد بره مدرسه بعدش چیکارش کنم

اگ‌کارش خوبه بزارش مهد،برین وبیاین باهم وتوبایدبیشتروقت‌بزاری توخونه که امدی همسرت قبول کرده؟مشکلی ن ...

همسر با کار کرون نکردن من مشکلی نداره

من بین کار بیرون و خونه موندم

جفتشم حقوق برابره 

بیرونی رفت و امدش دردسره ولی خب بچه مهدکودک هستش اذیت نمیشه تنهایی توخونه

خونه کار کردنم حسنش اینه پول مهد نمیدم رفت و امد نداره ولی بچه اذیت میشه

موندم کدومو برم؟

همسر با کار کرون نکردن من مشکلی نداره من بین کار بیرون و خونه موندم جفتشم حقوق برابره  بیرون ...

چرا توخونه اذیت میشه بچه کسی خوبالاسرت نیست بین کار یکم به بچت برس وخودتم استراحت کن اگ توخونه کارهست بهتره ک 

چرا توخونه اذیت میشه بچه کسی خوبالاسرت نیست بین کار یکم به بچت برس وخودتم استراحت کن اگ توخونه کارهس ...

مدام باید پشت سیستم باشم بچه حوصله اش سرمیره هی میاد سراغم دلمم بهش میسوزه

من از همتون بدبخترم هیشکی رو ندارم یه ساعت بچمو پیشش بزارم 

تنهایی خیلی سخته 

روزای تکراری توخونه 

مدام باید پشت سیستم باشم بچه حوصله اش سرمیره هی میاد سراغم دلمم بهش میسوزه من از همتون بدبخترم هیشک ...

منم دخترم ۳سالشه گلم وشهرغریبم وباخانوادشوهرقطع رابطه اگ روزاتکراری شدن بزارش مهدوخودت بروبیرون سرکارتابرات تنوع باشه پول مهدم چیزی نیس برااینکه هم بچه خوش بگذرونه هم خودت روحیت بازبشه