2777
2789
عنوان

هیچ وقت نمی تونم درکشون کنم

144 بازدید | 8 پست

کسایی که خودشونو می کشن برای امضا یا عکس گرفتن  از آدمای معروف 

کسایی که هر مدی بیاد بی توجه به اینکه بهشون میاد یا نه باید امتحانش کنن 

کسایی که به هر دری می زنن که به چشم آدمای بیشتری تو دور اطرافشون بیان ... از ارایشای عجیب و لباسهای عجیب تر گرفته تا استفاده از چیزای لوکس .... این میل به دیده شدنشون خیلی عجیبه 

کسایی که از انجام هر کار غیر عرف و غیر عقلانی به اسم روشنفکری دفاع می کنن

کسایی که اسم خودشونو مذهبی میذارن و به بقیه مردمی که شبیه اونا نیستن به چشم خوک و سگ و جاهل و کافر نگاه می کنن .... نه بنده های خدایی که حساب زندگی شون به اونا ربط نداره و به خدای خودشون مربوطه ....  اینا قابل تحمل نیستن

لطفا جای خدا نباشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با جمله اخرت حال نکردم..پوزش.. اینکه بعضیا در رابطه با حجاب دیگران شروع میکنن به توهین رو نه.‌ ولی اینکه میگی هرکس حجابش به خودش مربوطه..

عزیزی میگفت رفتم خارج و همش میترسیدم از راه به در شم.. اما روز اول که رفتم رستوران دیدم خانوم هایی میان که دامن کوتاه پوشیدن ولی پاهاشون پر واریس ..پر ترک..و.. یا خیلی چاقن.. یا خیلی لاغر..صورت های ککی و چروک ،دماغ های بزرگ کوچیک..لبهای نازک ،کلفت..یا موهاشون باز بود یا با کش معمولی بسته بودن..‌لباسهای عادی از همینایی که خواهر مادرخودمونم ممکن تو خونه بپوشن..بدون ارایش ساده..میگفت دیدم اصلا تحریک کردنی در کار نیست..مگر خودم بخوام با کسی کاری کنم و.‌.ولی تو کشور ما یه عده از خانومها جاهایی از بدنشون رو نشون میدن که صافه سفیده واریس نداره ترک نداره ..یا موهاشون رو رنگ میکنن درست میکنن جوری که فریبنده باشه..کرمهای ان چنانی که پوشش بده جای لک و جوش وکک و مک رو.. ابروهارو تتو میکنن که پوشش بده ابروی نامرتب و تو خالیشون رو..رژهای جیغ که پنهون کنه لبهای بی روح و بی رنگشون رو‌.. خط چشم های گربه و..که درشت نشون بده چشم های ریزشون رو..مژه میکارن تا مژه های کوتاه و کم پشتشون رو پنهون کنن..بینی رو بارها و بارها عمل میکنن تا بشه اونی که آرزوشو داشتن.. خودشون رو شبیه عروسک میکنن..در حالی که روی اخلاقشون زیاد کار نمیکنن.. روی مهربونیشون..روی صبور بودنشون..۲کلمه میای حرف بزنی طرف قورتت میده ..

اگر طرف حجاب رو دوست نداره عیبی نداره..مثل خارجی ها خوب یا بد همونی که هستن بدون ارایش بیان بیرون.. ولی وقتی خودشون رو عین عروسک میکنن میان بیرون نتیجه اش میشه اینکه مردها رو تنوع طلب میکنن...طرف خودش هیچ پخی نیست..چاق و خپل و کچل و.. ولی توقع داره زنش عین عروسکهایی که تو بیرون میبینه باشه ..یا عین اون یارو ۲زنه بودنش رو تو اینستا جار میزنه .‌.قبح خیانت شکسته شده.. قبح چشم چرونی شکسته شده..

نمیدونم با من هم نظری یا نه..ولی امیدوارم اونایی که حجاب رو دوست ندارن لااقل اقدر بد نیان بیرون.‌.

با جمله اخرت حال نکردم..پوزش.. اینکه بعضیا در رابطه با حجاب دیگران شروع میکنن به توهین رو نه.‌ ولی ا ...

حرف شما درسته 

ولی فک می کنم منظور من رو بد متوجه شدید

در کل معتقدم خیلی از آدما به اون درجه نرسیدن که خوب و بد مردم رو مشخص کنن

مگه دو تا گوش و دو تا چشم چ قد می تونه بفهمه از زندگی آدمای اطراف ما 

کافیه پشت ی پرده برن چشم ما دیگه نمی بیندشون ی 5 مترم فاصله بگیرن گوشمون دیگه نمی شنودشون  پس چطور انقد قاطع و بدون شک  قضاوتشون می کنیم؟! 

در کل منظورم اینه اگه دو رکعت نماز خوندیم و روزه گرفتیم انقد مغرور نشیم که فک کنیم حق داریم بقیه رو جای خدا حساب کتاب کنیم  

لطفا جای خدا نباشید. 
حرف شما درسته  ولی فک می کنم منظور من رو بد متوجه شدید  در کل معتقدم خیلی از آدما به اون ...

منم گفتم با حرفات۹۹ درصد موافقم.. اما اینکه گفتی حجابشون به خودشون مربوطه..رو گفتم موافق نیستم..

چون اینا حجاب رو دوست ندارن به خودشون مربوطه.. ولی عین خارجی ها معمولی نمیان بیرون..جوری میان که فساد رو تو جامعه زیاد میکنه..

والا اگر عین خارجی ها بدون عمل بدون ارایش همون جور که هستن بیان بیرون مردها هم نم نم عادت میکنن.. دیگه نگاه هم نمیکنن‌.. ولی به قدری به خودشون میرسن که مردا نمیتونن جلوی خودشون بگیرن و نگاه نکنن