با جمله اخرت حال نکردم..پوزش.. اینکه بعضیا در رابطه با حجاب دیگران شروع میکنن به توهین رو نه. ولی اینکه میگی هرکس حجابش به خودش مربوطه..
عزیزی میگفت رفتم خارج و همش میترسیدم از راه به در شم.. اما روز اول که رفتم رستوران دیدم خانوم هایی میان که دامن کوتاه پوشیدن ولی پاهاشون پر واریس ..پر ترک..و.. یا خیلی چاقن.. یا خیلی لاغر..صورت های ککی و چروک ،دماغ های بزرگ کوچیک..لبهای نازک ،کلفت..یا موهاشون باز بود یا با کش معمولی بسته بودن..لباسهای عادی از همینایی که خواهر مادرخودمونم ممکن تو خونه بپوشن..بدون ارایش ساده..میگفت دیدم اصلا تحریک کردنی در کار نیست..مگر خودم بخوام با کسی کاری کنم و..ولی تو کشور ما یه عده از خانومها جاهایی از بدنشون رو نشون میدن که صافه سفیده واریس نداره ترک نداره ..یا موهاشون رو رنگ میکنن درست میکنن جوری که فریبنده باشه..کرمهای ان چنانی که پوشش بده جای لک و جوش وکک و مک رو.. ابروهارو تتو میکنن که پوشش بده ابروی نامرتب و تو خالیشون رو..رژهای جیغ که پنهون کنه لبهای بی روح و بی رنگشون رو.. خط چشم های گربه و..که درشت نشون بده چشم های ریزشون رو..مژه میکارن تا مژه های کوتاه و کم پشتشون رو پنهون کنن..بینی رو بارها و بارها عمل میکنن تا بشه اونی که آرزوشو داشتن.. خودشون رو شبیه عروسک میکنن..در حالی که روی اخلاقشون زیاد کار نمیکنن.. روی مهربونیشون..روی صبور بودنشون..۲کلمه میای حرف بزنی طرف قورتت میده ..
اگر طرف حجاب رو دوست نداره عیبی نداره..مثل خارجی ها خوب یا بد همونی که هستن بدون ارایش بیان بیرون.. ولی وقتی خودشون رو عین عروسک میکنن میان بیرون نتیجه اش میشه اینکه مردها رو تنوع طلب میکنن...طرف خودش هیچ پخی نیست..چاق و خپل و کچل و.. ولی توقع داره زنش عین عروسکهایی که تو بیرون میبینه باشه ..یا عین اون یارو ۲زنه بودنش رو تو اینستا جار میزنه ..قبح خیانت شکسته شده.. قبح چشم چرونی شکسته شده..
نمیدونم با من هم نظری یا نه..ولی امیدوارم اونایی که حجاب رو دوست ندارن لااقل اقدر بد نیان بیرون..