2777
2789

میخام کیک بگیر شوهرم رفته سرکاره بیادم فک نکنم بخاری ازش بلند شه دو سه روزه قهریم حالم بده بلکه یکم خوشحال شم  الانم بهش پیام دادم امروز زود میای یا دیر گف زود میام اما میرم جایی کار دارم تا الان ک تبریکم نگف یه حسی میگ کیک نگیرم بلکه امسال یه غلطی کنه😂باز میگم بعیده ازش

خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫

تولدتون مبارک🌹❤

ان شاءالله عاقبت بخیر و موفق باشید

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند روز دیگه تولدمه  هرشب میگم تولدمه ها 😠 میگه هنو مونده😄 میگم بگو کادو چی میخای برام ...

بی بخارن😐

چرا منتظرید  که یکی کاری بکنه آفرین  کیک بخر بخور یک کادو هم به خودت بده منم مناسبتها &n ...

والا دیگ منتظرش نیستم پارسالم خودم برا خودم تدارک دیدم خیلی بی احساسه

برا خودت کیک و کادو بخر شاید خجالت بکشه

پارسال خودم واسه خودم کیک خریدم خجالت نکشید والا کیکم خورد 😐

برا خودت کیک و کادو بخر شاید خجالت بکشه

بنظرت از کارت شوهرم انتقال بدم بده😂

خوب کاری می کنی  شوهر منم همینه  

بنظرت از کارت شوهرم پول کیک و انتقال بدم بده😂