2777
2789

بچه ها من از زمان مجردی همیشه گوشیم ایفون بود 

اینی هم که الان دستمه مال مجردیمه 

ولی سلامت باطریش داره میرسه زیر هشتاد و چهارساله دستمه ( ایفون یازده )

طلاهامو دادم واسه خونه میخوام بگم همیشه کمکش کردم 

حتی درامدمو 

ولی الان شرایطمون خیلی بهتره 

میگم که همیشه ادم نباید فکز زمین و ملک خریدن باشه 

اصرار دارم گوشیمو عوض کنه ولی بهانه میاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آیفون 7 دارم

با اینکه خیلی آیفون دوست دارم ولی راستش زورم میاد 200 الی 300 تومان پولو بدم بهش و یه مدل جدیدشو بخرم

ترجیح میدم بزنم به زخمای دیگه 

چون وضع اقتصادی هیچی خوب نیست

وطن ای مادر غمدیده ام.......

من آیفون 7 دارمبا اینکه خیلی آیفون دوست دارم ولی راستش زورم میاد 200 الی 300 تومان پولو بدم بهش و یه ...

عزیزم منم تصورم مثله توعه خودم راضی نیستم اونقد هزینه گوشی کنم فقط گفتم ایفونم از یازده بشه سیزده یا چهارده 

یعنی زیر صد تومن هزینه کنیم

ببین اگه پول اضافی هست بله 

چون واقعا خرج ها خیلی مهمتر از آیفون هست و خوشی ها ماناتر 

من خودم شاغلم گاها به خودم آنتراک میدم یه حالی میدم اما هیچ وقت پول گوشی نکردم چون در این اوضاع بد آیفون شده بلا جون نه راحتی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین اگه پول اضافی هست بله چون واقعا خرج ها خیلی مهمتر از آیفون هست و خوشی ها ماناتر من خودم شاغلم گ ...

حق با توعه 

ولی مثلا با پول گذاشتیم خونمونو عوض کردیم و بزرگتر 

فکر میکنم همش نباید به فکر زمین و خونه باشیم 

از طرفی منم مثل شما اعتقاد دارم گوشی مهم نیس برای همین حرف از گوشی دویست سیصد تومنی نمیزنم 

فقط گفتم در حد ایفون سیزده که زیر صده و خیلی هم از امروزیا عقب نیفتم

عزیزم منم تصورم مثله توعه خودم راضی نیستم اونقد هزینه گوشی کنم فقط گفتم ایفونم از یازده بشه سیزده یا ...

فکر کردم میخوای 17 بگیری

خب دختر خوب چه کاریه

یا نگیر یا 17 بگیر

من باشم یا هزینه نمیکنم یا آخرین مدلشو میخرم

با اون قسمت از حرفات موافقم 

گاهی باید برای خودمون و دلمون خرج کنیم که بتونیم ادامه بدیم فقط به شرطی که رابطه مون با همسرمون بخاطرش به خطر نیفته و بحث و جدلی نباشه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

حق با توعه ولی مثلا با پول گذاشتیم خونمونو عوض کردیم و بزرگتر فکر میکنم همش نباید به فکر زمین و خونه ...

ببین من درآمد همسرم شاید پول یا آیفون هفده هم بشه اما بخاطر رقابت چرا خوشی ها بهتر از خودمون بگیریم . آقا داری برو بالی کیف کن برو تور جشنواره رنگ هندوستان 

نظر خودت اما من همیشه دنبال خوشی ها ماناتر با تاثیر تر هستم من پرستارم و شغلم اصلا نیاز به گوشی خفن نداره ممکن کسی منبع درآمد اش گوشی باشه که داستان متفاوت 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر