2777
2789
عنوان

به بابام مشکوکم....

402 بازدید | 27 پست

( اگه میبین طولانیه از ستاره بخون)مامان بابام حدود ۶ سال پیش اینا از هم جدا شدن تا ۳ سال اول هنوز پیگیر طلاق بودن و اینا  ما برای کار بابام یه ۲ ، ۳ سالی رفته بودمی دماوند خب فامیل های مادربزرگ مادری وپدریم هم اونجایی بودن آقا این ها از اول با هم نمیذاشتن آخرش سر یه آتو از هم جدا شدن  حالا بابام یه آدم مهربون آروم و خیلی ریلکس و کله خود و کله شقه (مثلا باباش یه عالمه مغازه و ملک و املاک به نامش زده بود همه رو برد زمین ممین خرید پولش رو داد هوا با این ک همه بهش می فتن این کار رو نکن) مامانم یه زن ساده و خیلی اصولی و تمیز و اینارو ک واقعا خانواده و فامیل های بابام واقعا از نظر فرهنگی به مامانم اینا نمیخوردن ، بعد اینکه جدا شدن مامانم آوند خونه مادربزرگم و ما ۳ سال اونجا بودیم و ... توی یه سال اول بابام میره یه زن دهااااتی ای بیری میگیره حتی عکسشم باهاش تو اینستا پست کرده بود ولی زن فک کنم بعد ۶ ماه اینا دیگ گذاشت رفت برا همین بابام دیگه به ما اصن زنگ نمیزد و خرجی هم نمی‌داد بعدش دیگه تا الان اوکی بود و همیشه میاد میره خرجی خوب میده ما میریم میایم حتی هنوز که هنوزه مامان بابام با هم همون دعواهای قدیمی رو دارن و هر روز مامانم زنگ میزنه میگه این و چرا نخریدی و در باره مسائل مختلف حرف میزنن یعنی در واقعا فقط اسمش طلاقه و فقط تو یه خونه زندگی می‌کنند و هیچ فرقی نداره! 

**ا**ینم بگم ما ۳ تا خواهریم، و مادرم هم مهریه شو از بابام گرفته و خودمون خونه دارم .  سر این ماجرای اون زنه ک بابام گرفته بود من خودم خیلی اذیت شدم ولی الان یه مدتیه که بابام همش پنجشنبه ها میگه میرم ایونکه کار دارم و مامانم هی الکی میگ‌فت من بچه ها رو میارم اونجا هی میپچونه آقا دیروز هم من به بابام مسیج دادم  که بابا بردارد بزنگ اینم بگم من بابامو بکشمممم یه جواب به مسیج بده نمیده همیشه اصن کلن مدلشه یا اگه بده اسپیکرهای مسخره میده اصن بلد نی ولی بعد اینکه زنگ زدم بهش و حرف زدیم دوباره فرداش مسیج داده جانم بله؟ هیچچچچ وقت بابام تو چت این حرفو نگفته یعنی میفهمم ک بابام نی خواهرم دیروز بهش گفته بردارد بزنگ و اینا بعد حرف زدن پیام داده سلام ارادت حسینی میزنگم  😶  و من مدل حرف زدن بابامو میدونم خواهر دوقلو هم مشکوک شده  با اینکه اون خیلی ساده بینه 

به مامانم گفت یه بار من دیگ خرجی نمیدم پول ندارم کاسبی نیست فک کنن باباشون مرده و یه حرفایی میزد ک معلومه یکی یادش میده یعنی تابلوئه خودش اصن بلد نیست اینجوری حرف بزنه 

سه بارم عکس یه زن درب و داغون منشی بندازش یواشکی عکس گرفته بود تو گوشیش دیدم ولی به رو خودم نیاوردم الان انقد این موضوع رفته تو مخممم خیل پدرم نمیدونم میخوام برم دماوند پیشش بمونم آمار درارم نمیدونم چیکار کنم 

خیلی بهش شک دارممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر ومادرت از هم جدا شدند هر کدومشون حق دارن زندگی تشکیل بدن

خب باشه ولی بابا،ه من خیلی دوسش دارم نمیخوام یکی دیگه بیاد جای ما بعدشم خرج و مخارج ما رو خب طبیعتا کلا با بابامه نمیخوام ما رو ول کنه!...

اسپیکرفرستاده بهت؟منطورت استیکربودفکرکنم.ولی کامل متوجه نشدم

نه میگم بابام هیچ وقت جواب پیام نمیده یا اگر هم بده استیکر های مسخره میده یعنی میخوام بگم اصلا حوصله تایپ و اینا نداره بیشتر زنگیه ولی این پیام "جانم بله؟ " ماله بابام نیست!

یا مثلا کدوم بابای وقتی دخترش میگه بردار میگه "سلام اردات حسینی میزنگم"؟!!

بابای من اصلاا اینجوری حرف نمیزنه یکی به جای جواب میده انگار

برو ببین چ خبره

آره ولی فقط ۳ ، ۴ روز میتونم بمونم بعدش مدرسه هام ممکنه حضوری شه تصویری تم ک میگیرمش خیلی موقع ها جواب میده خیلی موقع هام مشکوک می‌پیچونه!