2777
2789
عنوان

تو فکر خودکشیم

113 بازدید | 15 پست

این روزا احساس پوچی زیادی دارم و میدونم تنها نیستم و خیلیا اینطورین

ولی حرفای خانواده روم تاثیر بدی گذاشته 

اعتماد بنفسمو نابود کردن 

خیلی تظاهر کردن ولی همش الکی

فقط میتونم بگم لطفا پیش بچهاتون دو رو نباشید این واقعا میتونه نابودشون کنه 

خانواده منم همینجوری نابودم کردن🙃💔

یه جوری پیشرفت کن واسه حرف زدن باهات ویزیت بگیرن 

من عاشق زنایی هستم که بعد طوفان میدرخشن 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قشنگ امیدوارم بتونم اینقدر قوی باشم🙂

میتوتی مطمعن باش قول میدم بهت 

برد مال آدمای اهل ریسکه بجنگ گریه کن سرزنش شو 

ولی در اخر با اقتدار باش اونقدری که دوربین گوشیت لامبورگینت رو ذخیره کنه 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

ول کن بابا چشم به هم بزنی بقیه عمرتم مثل همین سالها گذشته تمام 

خودکشی چرا ؟

هیچ کدوم هم قرار نیست به جای خاصی برسیم 

از خاک به خاک 

جد و آباد ما الان کجان ؟:/

فقط پیشرفت اخلاقی مهمه

از  خدا کمک بخواه

🐌........🌱
واقعا ازت ممنونم خیلی روحیه خوبی بود تا با انرژی بیشتری ادامه بدم❤

پس هر جا سخت بود نتونستی گریه کردی فقط به هدفت فکر کن 🤩

حتماااا🥺🤩

فکرشو بکن ی دختر با هدف به هدفش برسه خونه مستقل ماشین کار خوب مسافرت 

واقعا خیلی رویایی و قشنگه حتما تو ام به هدفات رسیدی یا داری براشون سخت تلاش میکنی

من میرسم من میتونم من با وجود متاهل بودن بعد یه سال تلاش به یکی از هدفام رسیدم توام میتونی فقط کافیه بخوای