2777
2789
عنوان

خانما تو رو خدا بیایید

463 بازدید | 24 پست

بچه ام دو سال و نیمه است خیلی باهوش و سر زبون داره و هر حرفی رو زود تکرار میکنه.ولی جدیدا حرفای بد یاد گرفته هر چی میخواد بهش ندی یا یکم مخالف نظرش عمل کنی شرو میکنه به فحش دادن.در صورتی که من و شوهرم اصلا یه بار هم این کلمه ها رو نگفتیم.نمیدونم چیکارش کنم تو رو خدا اگه میدونید کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بهش نگید این حرف و نگو چون بدتر میکنه فقط حواسشون پرت کنید واینکه هر سنی یه چیز یاد میگیرن پسر ...

گاهی نادیده اش میگیرم ولی بعضی وقتا دیگه نمیتونم تحمل کنم

از کجا یاد گرفته؟  من دخترم ۶ سالشه اصلا فحش بلد نیس

متاسفانه عمه اش خیلی حرف بد میزنه خونه اش هم نزدیکمونه.گاهی یه حرف بد تو کلیپ یا فیلم میبینه سری تکرار میکنه😭😭😭

اگه ی مدت اهمیت ندی و کلمات جدید خوب خیلی استفاده کنی از سرش میره

بدبختی اینجاست به پدر و مادرم میره این کلماتو میگه اونا هم ناراحت میشن.بیخیالی طی کردم دعوا کردم از راه جایزه و تنبیه اومد هیچ فایده نداره واقعا درمونده شدم

متاسفانه عمه اش خیلی حرف بد میزنه خونه اش هم نزدیکمونه.گاهی یه حرف بد تو کلیپ یا فیلم میبینه سری تکر ...

وای عزیزم 💔

اخه بچه پاک و معصومه 

حواسش و پرت کنید

اگر بگید نگو بدتر تکرار میکنه

اصلا پیش عمش نفرستش بدآموزی داره☹ 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
وای عزیزم 💔 اخه بچه پاک و معصومه  حواسش و پرت کنید اگر بگید نگو بدتر تکرار میکنه اصلا پیش ...

متاسفانه من گاهی جلوشو میگیرم ولی هفته یه بار هم بره یه چیز جدید یاد میگیره.یعنی امشب اینقد دلم گرفته که حد نداره.

نزار تنها جایی ببرنش 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

ببین بچه ها از طریق قصه خیلی زود خام میشن براش غصه بگو بگو یه پسری بود مثلا اسمش علی بود خیلی کارای بدی میکرد همش مامانشو اذیت میکر حرفای زشت میزد اسم فوشایی که میگفت رو تکرار کن بگو ولی پسر من اینارو نمیگه و اینا.....قلق داره

ترو جدتون وقتی تاپیک میزنیم جواب بدین نخونین و رد نشین