2777
2789

عدد مثل سن و وزن و...به انگلیسی وارد کن 

بقیه چیزا هم ک خود سایت گفته دقت کن رعایت کرده باشی

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه شما ی امتحان کنید هر کاری میکنم نمیشه🥺

عزیزم من خودم یه ساعت پیش یه سوال پرسیدم و ثبت شد و منتظر جوابش هستم عزیزم 

و چون تازه سوال پرسیدم نمیشه سوال مجدد بپرسم 

ان شاءالله فردا برات امتحان میکنم.اگه فردا جواب سوالم رو بدن ان شاءالله چون جمعه است 

سوالتون چی هست؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

در ظاهر که مشکلی نیس.ولی من خودم هم گاهی پیش میاد خطا میزنه وقتی اعداد رو انگلیسی وارد میکنم درست میشه.تو عنوان سوالت یه دونه علامت سوال کافیه عزیزم بذاری.سن و قد و وزن رو هم حتما گکشی رو بذار رو کیبورد انگلیسی وارد کن

یه بیست دقیقه کلا از سایت خارج شو و بعدا امتحان کن دوباره و از اول همه چیز رو رعایت کن

شما عنوان رو مثلا چجوری مینویسید؟

مثلا 

نحوه مصرف متفورمین؟