من هفته ۱۶ ام. سونو ان تی بهم گف احتمالا بچه دختره تو برگه هم زد احتمالا دختر . یکی دوتا پیج تعیین جنسیت تو اینستا خواستم یکیش گف دختر یکیش پسر . شما به جا من بودید امیدتون ب درستی حرف سونوگراف بود بیشتر یا این پیجا ؟ خواهشا نگید چرا خب واینمیسی انومالی . خب میرم اونم ولی الان میخوام بدونم تا حدودی
سونو ان تی و این تستا و اینا هیچکدوم هیچ اعتباری بهشون نیست
الان ۱۶ هفته ای قبل انومالی میتونی بری یه جنسیت خالی بهت بگن اگه خیلی عجله داری الان نشون میده
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
به منم تو ام تی گفتن دختره خدارو شکر دخملم بوود عاشقشمم🥰🥰
من انقدر منت کشیدم تو ان تی بهم نگفتن
فقط از ضربان قلب گفتن پسره
وقتی تو انومالی میخواست جنسیت بگه نفسمو حبس کرده بودم وقتی گفت دختر انقدر گریه کردم که نگو😍😍🤣🤣
شوهرم به زور خودشو نگه داشته بود که گریه نکنه وای چه روز خوبی بود😍😂
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
ای جانم خدا حفظش کنه نی نی ها خیلی شیرین دخمل که خیلیییی بیشتردر به نظره منن🥰🥰
من جفتشو داشتم ولی واقعا دخترا خیلی شیرینن
اصلا نگام میکنه همه قندای عالم تو دل من اب میشه😄