من 4سال اقدامم و با اینکه پریدام زیاد منظم نیست ولی اینبار 14روزه تاخیر افتاده.. امروز صبح ببی چک زدم همون لحظه منفی شد دیگه انداختم تو سطل بعد الان بعد 10ساعت رفتم دیدم یه هاله افتاده... نظرتون چیه؟..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه نباید متخصص زنان بنویسه که رایگان باشه؟ احتمالا شرایطم جور بشه این هفته برم آزمایش بدم
نه بابا البته اها شما گفتی بیمه داری بدون بیمه ام ۵۰یا۶۰میشه حالا دنبال متخصص نگرد از بده همینجوری.دیگه تست نداری؟فردام بزن مگه میشههمه بی بی هات مثبت کاذب بیفته همینجوری
مگه نباید متخصص زنان بنویسه که رایگان باشه؟ احتمالا شرایطم جور بشه این هفته برم آزمایش بدم
بعدمدختر تو چهار ساله منتظری هنوز نشستی زنان بنویسه رایگان بیفته ؟؟؟فوری ترین فرصتی که برات پیش اومد از بده میخوای فقط به مامانت بگو باهاش به بهانه خریدی چیزی بروبیرون از بده که شوهرت شک نکنه بتونی سوپرایز کنیش