2777
2789

میگن کنکور فقط یه مسیر از زندگیه 

میشه دقیقا بگین تو این کشور خراب شده چطور میشه از مسیرهای دیگه به موفقیت رسید؟ 

مخصوصا منی که غیر از هوش درسی دیگه هیچ استعداد دیگه ای ندارم

با رتبه 50 هزار منطقه دو آخه میشه چ غلطی کرد 

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا دلت بخواد

تحصیل کرده ها الان موفق های آواره غربت نشین شدن 

هزار کیلومتر و قاره به قاره زندگی میکنن مثلا 

دلخوش به آسایش و رفاه با بغض و دلتنگی هستن 

پس تحصیلو دانشگاه کسی رو خوشبخت نمیکنه

هوش درسی داشتی که رتبت ۵۰ هزار نمیشد یک علاقه و استعداد دیگه پیدا کن یا تلاششتو بیشتر کن باز کنکور ب ...

چه ربطی داره؟ من پشت کنکور موندم از دوران مدرسه به اینور لای کتابو باز نکردم 

وگرنه مدرسم نمونه دولتی بود. تو دوران راهنمایی تو المپیاد ها مقام میاوردم 

باز اگه آدم خنگی بودم انقدر حسرت نمی‌خوردم 

اینکه استعدادشو داشتم ولی لای کتابو باز نکردم هیچ تلاشی نکردم باعث میشه تا آخر عمررر حسرتشو بخورم

بدتر از همه اینه که تمام دوران بچگی به جای اینکه بچگی کنم داشتم تست میزدم دقیقا این چند سالی که باید میچسبیدم به کنکور ول کردم 

ببین با وجود تحریم و اوضاع کشور ما زرنگ باشی میلیاردر میشی فقط باید راهشو پیدا کنی باور کن آدمایی می ...

خب اونا با پول ددی به یه جایی میرسن 

واقعا تو چنین کشوری با این اوضاع تحریم و تورم اینکه بخوای بدون هیچ پشتوانه و سرمایه ای میلیاردر بشی غیر ممکنه 

چه ربطی داره؟ من پشت کنکور موندم از دوران مدرسه به اینور لای کتابو باز نکردم وگرنه مدرسم نمونه دولتی ...

خب خودتو از رسیدن به اون جایگاهی که لایقشی محروم نکن حسرت دردیه که با هیچی درمون نمیشه یه بار دیگه به خودت فرصت بده

تا دلت بخوادتحصیل کرده ها الان موفق های آواره غربت نشین شدن هزار کیلومتر و قاره به قاره زندگی میکنن ...

این تحصیل کرده هایی که شما دارین میگین باز حداقل یه عرضه ای داشتن تونستن مهاجرت کنن برن 

من عرضه همینم ندارم 

خب خودتو از رسیدن به اون جایگاهی که لایقشی محروم نکن حسرت دردیه که با هیچی درمون نمیشه یه بار دیگه ب ...

دیگه باورمو نسبت به خودم از دست دادم 

دوسال پشت کنکور موندم 

میدونم یه سال دیگم بمونم اوضاع بهتر از این نمیشه

بدتر از اینکه رتبم داغون شده اینه که تمام اعتماد به نفس و باورم نسبت به خودمو از دست دادم