2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بعد چند ساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 118 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز جواب اون آزمایشه رو گرفتم که گفتم 4روز از موعدم گذشته بود آزمایش دادم... بتام.0.5 نیم بود

اه ترسیدم جواب اونو گرفتی برا یه هفته پیشه بابا جدید ندادی؟

خدایا شکرت واسه سلامتی و ارامشی که داریم🥰
اه ترسیدم جواب اونو گرفتی برا یه هفته پیشه بابا جدید ندادی؟

آره جواب قبلیه ولی خب باید نشون میداد اونم! 

راستش نمیخوام به شوهرم بگم و اصلا نمیخوام شک کنه تا سورپرایزش کنم بعد4سال البته اگه باشه! بخاطر همین چون خودم باید انجام بدم یکم سختمه که دکتر زنان نزدیک خونه پیدا کنم و نوبت بگیرم و برام بنویسه و آزمایش بدم... یکم تنبلم راستش

آره جواب قبلیه ولی خب باید نشون میداد اونم!  راستش نمیخوام به شوهرم بگم و اصلا نمیخوام شک کنه ...

نمیخواد که دکتر بنویسه همین برو ازمایشگاه بگو ازمایش بتا میخوام

نمیدونم والا... ولی امید نبستم.. بیخیالش شدم تا یکی دو هفته دیگه برم آز بدم

چه دل خجسته ای داری تو دو هفته دیگه از بدی خیلی دیره هرچه زودتر شرایط رو جور کن از بده

آره جواب قبلیه ولی خب باید نشون میداد اونم!  راستش نمیخوام به شوهرم بگم و اصلا نمیخوام شک کنه ...

نه اگه تازه باشه چرا باید نشوون میداد حتما شاید بتات پایینه اصلا شاید همین الان از بدی پنجاه ۶۰باشه چه معلوم

چه دل خجسته ای داری تو دو هفته دیگه از بدی خیلی دیره هرچه زودتر شرایط رو جور کن از بده

آخه با بتای نیم همه امیدم از بین رفت... 

حالا میگم یکم بیشتر صبر کنم اگه واقعا هست بتا بیشتر بشه نتیجه درستی بده... اینجوری هی استرس میگیرم

نه اگه تازه باشه چرا باید نشوون میداد حتما شاید بتات پایینه اصلا شاید همین الان از بدی پنجاه ۶۰باشه ...

مگه نباید متخصص زنان بنویسه که رایگان باشه؟ 

احتمالا شرایطم جور بشه این هفته برم آزمایش بدم