2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بعد چند ساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 118 پست
الکی خط به اون پررنگی نمیندازه یا داروهلی تحریک باروری اون امپولhcgیا کیست یا بچه.شک نکن.ما زعد ده س ...

دارو که نمیخورم فقط آمپول بیوتین و دکسپانتنول 4هفته است دارم میزنم برای ریزش موهام که همون ویتامینای ب5 و ب7هست.. کیست قبلنا داشتم ولی الان بعیده

دارو که نمیخورم فقط آمپول بیوتین و دکسپانتنول 4هفته است دارم میزنم برای ریزش موهام که همون ویتامینای ...

مثبته پس احتمالا اون اول خط داشته کمرنگ ندیدی انداختی رفته.حالا سریع برو ازمایش

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نباید متخصص زنان بنویسه که رایگان باشه؟  احتمالا شرایطم جور بشه این هفته برم آزمایش بدم

نه بابا البته اها شما گفتی بیمه داری بدون بیمه ام ۵۰یا۶۰میشه حالا دنبال متخصص نگرد از بده همینجوری.دیگه تست نداری؟فردام بزن مگه میشههمه بی بی هات مثبت کاذب بیفته همینجوری

خدایا شکرت واسه سلامتی و ارامشی که داریم🥰
مثبته پس احتمالا اون اول خط داشته کمرنگ ندیدی انداختی رفته.حالا سریع برو ازمایش

توکل به خدا... 

میخوام یکم صبر کنم اگه واقعا هست بتام بره بالا... 

احتمالا یکی دو هفته دیگه آز بدم

شما بروجردی هستین؟ 

مگه نباید متخصص زنان بنویسه که رایگان باشه؟  احتمالا شرایطم جور بشه این هفته برم آزمایش بدم

بعدمدختر تو چهار ساله منتظری هنوز نشستی زنان بنویسه رایگان بیفته ؟؟؟فوری ترین فرصتی که برات پیش اومد از بده میخوای فقط به مامانت بگو باهاش به بهانه خریدی چیزی بروبیرون از بده که شوهرت شک نکنه بتونی سوپرایز کنیش

خدایا شکرت واسه سلامتی و ارامشی که داریم🥰
نه بابا البته اها شما گفتی بیمه داری بدون بیمه ام ۵۰یا۶۰میشه حالا دنبال متخصص نگرد از بده همینجوری.د ...

من میگم شاید این مارک بیبی چک unitest اینجوری میشه! چون اولین باره این مارکو گرفتم و دوتاشم از همین بود... حالا بازمیرم یه مارک دیگه میگیرم

بعدمدختر تو چهار ساله منتظری هنوز نشستی زنان بنویسه رایگان بیفته ؟؟؟فوری ترین فرصتی که برات پیش اومد ...

نه به هیشکی نمیخوام بگم فعلا... 

اول باید خودم تنها مطمئن بشم بعدش شوهرمو سورپرایز کنم بعدش حدود3ماهگی به مامانم اینا میگم چون خجالت میکشم