2777
2789
عنوان

پشماتون رو بدین من ببرم😰😂

7888 بازدید | 317 پست

چه تیوری و فکتی شنیدی ک برات جالب بوده اینجا بگو!

⚠️ #دانستنی ≼✨♥️≽ •★ ↵ افسانه‌ها چی میگن؟ 🧞‍♀️💜

⊱•───────────•⊰

☆↵ یه افسانه هست که میگه اگه یه پروانه یهو بیاد سمت تو، آرزوت قراره برآورده بشه 🦋🪁🌸

☆↵ یه افسانه هست که میگه اگه دیدی لبت ترک خورده یعنی اینکه یه نفر تو رویاش تورو بوسیده 💋🙈♾

☆↵ یه افسانه هست که میگه اون دوست صمیمیت که خیلی دوستش داری تو زندگی قبلیت یکی از اعضای خونوادت بوده 🫂😍

☆↵ یه افسانه هست که میگه کسی که موهاش فره، تو زندگی قبلیش معشوقش مدام موهاشو دور انگشتاش پیچیده 👩🏻‍🦱☔️💑

☆↵ یه افسانه هست که میگه هرجایی از بدنت که خال داره یعنی معشوقه‌ات تو زندگی قبلیت اونجا رو بوسیده 💋😗🙊

☆↵ یه افسانه هست که میگه سکسکه‌ها نشونه‌ی این هستن که یه نفر داره بهتون فکر می‌کنه 💬👩‍❤️‍💋‍👨

𖧷- - - - - - - - - - - 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

وقتی شب خوابت نمیبره یکی داره بهت فکر میکنه😍

یعنی اون کیههعههه؟🤪🤪

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تئوری هست که میگه قیافه الان ما

چهره ی کسی بوده که ما توی زندگی قبلیمون عاشقش بودیم🤭

یعنی الان ما کسی هستیم ک زندگی قبلی عاشقش بودیم😁

(حالا فهمیدم چقد قشنگم❤️😂)

دستت بخاره پول بت میرسه

قیچی را نباید باز و بسته کنی دعوا راه میفته

از روی آدمی که دراز کشیده رد نشی دیوونه میشه

دم در نشینی یکی میمیره

دو نفر که ایستادن از بینشون رد نشی

و....

کاربر آقا هستم                                               خوشا دردی که درمانش تو باشی...                    

والا مال من الان ریخته والی قابلتو نداشت 

یکی از دانشمندای سایت تو تاپیک بغلی داره  میگه جنسیت جنین انسان  تا دوماه بعد ازلقاح قابل تغییر کردنه !!!!!یه تنه علم ژنتیک فیژیولوژی لقاح و تکامل رو زیرورو کرد پرفسور 

وقتی شب خوابت نمیبره یکی داره بهت فکر میکنه😍 یعنی اون کیههعههه؟🤪🤪

پارسا پیروزفر خخخخخخخخ

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

طبق این تئوری ما در یک برنامه‌ی کامپیوتری پیشرفته (مانند ماتریکس) قرار نداریم؛ در عوض ما در جهانی هولوگرامی زندگی می‌کنیم که توسط خود هستی به وجود آمده است.

بر این اساس، زمانی که ما به آسمان خیره می‌شویم و به ستارگان می‌نگریم، در اصل به دیواری نگاه می‌کنیم که عکس ستاره‌ها و کهکشان‌ها بر روی آن قرار دارد

دستت بخاره پول بت میرسه قیچی را نباید باز و بسته کنی دعوا راه میفته از روی آدمی که دراز کشیده رد ن ...

شب نباید ناخوناتو بگیری

معشوقه منحرفم چه جاهایی رو هم بوسیده 😂😂😂

خخخخخخ

قبل از اینکه ما به دنیا بیایم 

زندگیمون رو بهم نشون میدن

در اصل خودمون انتخاب میکنیم تو چه خانواده ای باشیم و چه سرنوشتی داشته باشیم،😰

قبل از اینکه ما به دنیا بیایم  زندگیمون رو بهم نشون میدن در اصل خودمون انتخاب میکنیم تو چه خا ...

منم اینو زیاد شنیدم کاش تو زندگی بعدی یکی شکل پارسا گیر من بیاد خخخخ

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست