2777
2789

همش فکر میکنم شوهرم بهم خیانت کرده میشینم زار زار گریه میکنم یا غصه میخورم 

شب ها اصلا نمیتونم بخوابم که همش تو فکرم این هست 

قبلا خیلی دختر پر شور و ذوق بودیم خیلی شاد بودم از وقتی ازدواج کردم افسرده شدم حالم بده واقعا 

یه زنی هست به بهانه های مختلف به شوهرم زنگ میزنه یا میره مغازش اعصاب منو ریخته بهم حالم واقعا بده شوهر منم یه آدم درون گرا هست من هرچی شاد باشم و صحبت کنم و ... میزنه تو ذوقم من واقعا دارم دیوونه میشم حالم اصلا خوب نیس 

فیلم میبینم که حالم خوب بشه با وسط فیلم تصور می‌کنم یه خانومی میاد میگه شوهرت منو دوس داره تو رو نمیخواد 

جدیدا هم هرچی میگم درست در میاد یا حس شیشمی نسبت به خودم دارم 

اگر من به این فکر میکنم نکنه یه وقت سرم بیاد اگر شوهرم خیانت کنه من تو شهر غریب چیکار کنم آخه

خدایاشکرت ❤

ب هر چی فکرکنی سرت میاد

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خانوما اینقدر حساسیت میزارن رو این چیزا ؟  اینقدر فکر الکی مگه به شوهرت اعتماد نداری

چرا اعتماد دارم ولی این فکر و خیال ها مثل خوره افتاده به جونم ولم نمیکنه

خدایاشکرت ❤

اگر شوهر بیچارتم خیانت نکنه تو اینقدر به این فک میکنی که آخر  جذبش میکنی تو قانون جذب به هرچی فک کنی همون  میشه چه خوب چه بد

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

منم یه عااالمه فکر بد تو سرمه. منه بیچاره باردارم. مادرشوهرم اذیتم کرد و شوهرم باهاش یکم تند صحبت کرد. اونم پیام داذ واگذارت میکنم به خدا. ازون روز میگم نکنه طوریش بشه بیفته تقصیر من. اخه ناراحتی قلبی هم داره. کلا خیلی افکار بدی دارم. جیکار کنم؟؟؟