2777
2789
عنوان

چرا؟؟؟؟

82 بازدید | 7 پست

کم کم دارم اعتقاداتمو از دست میدم

چرا اینجوریه اخه؟؟؟ چرا هرکی نماز نمیخونه خدارو صدا نمیزنه همه چی براش فراهمه شغل عشق زندگی خوب ارامش

ولی منی ک سخت ترین و طولانی ترین نمازها و دعاها رو میخونم بازم چیزی ک میخوام نمیشه؟؟؟

دیگه دارم کم کم سست میشم احساس میکنم دعا و امام و اینا همش واسه دلخوش کردن ماست

خدایا شکرت

در نهایت یاد می گیری به چیزی اعتقاد داشته باشی که بهت ارامش درونی میده.

عقاید مامان و بابا و چه میدونم این معلم و اون استاد و اینا رو بزار کنار.

هدف از داشتن هر نوع باوری فقط و فقط یک چیزه: حس ارامش، و ثبات

ممکنه بارها مجبور بشی تو زندگیت باورات رو تغییر بدی. کاملا طبیعیه و اصلا نترس از این موضوع

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه چیزی بهت بدن کاری نکن عشقم  کاری ک میکنی برای خودت باشه بدون توقع بعدم مطمئن نباش ...

اخه یه زیارت چیه؟؟؟؟ هرکی میره مشهد اشکم درمیاد تاحالا چشمم اونجا رو ندیده دلم زیارت امام رضا میخواد 

بعد میبینم طرف نه اهل نمازه نه چیزی میگه یهو دلم هوای حرم کرد امام رضا طلبید یعنی من انقد گناهکارم؟😔

طرف با هزارنفر بوده سر وقتش ازدواج کرد ۳۲ سالمه دوماه نماز جعفر طیار یک ماه نماز حضرت فاطمه هیچی نمیشه هیچی

خدایا شکرت
در نهایت یاد می گیری به چیزی اعتقاد داشته باشی که بهت ارامش درونی میده. عقاید مامان و بابا و چه مید ...

میگن خدا مهربونه انقد ک واسه هرچیزی التماسش کردم به سنگ کرده بودم جواب میداد😔

خدایا شکرت
اخه یه زیارت چیه؟؟؟؟ هرکی میره مشهد اشکم درمیاد تاحالا چشمم اونجا رو ندیده دلم زیارت امام رضا میخواد ...

چرا نمیشه بری؟

چ ربطی داره عزیز من من الان ۱۰ ساله نرفتم دلمم میخواد برم ولی پیش نمیاد نمیشه ک بیام مردمو قضاوت کنم و منت سر خدا بزارم

شاید طرف دلش پاکه شاید توبه کرده نمیتونی همینجوری قضاوت کنی گلم انشالله ک ب حاجتت میرسی

و اینکه مشهد ی بلیطه و ی هتل زنگ بزن اژانس مسافرتی بگیر برو دوروز

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
چرا نمیشه بری؟ چ ربطی داره عزیز من من الان ۱۰ ساله نرفتم دلمم میخواد برم ولی پیش نمیاد نمیشه ک بیام ...

وقتی اجازه نداشته بری😔مادرم فوت شده بابام اجازه نمیده تنهایی جایی برم واسه همین میگم همش گره تو همه کارام میوفته میرم واسه شغل میسپارم میگن خبر میدیم و هیچ خبری نمیشه دیگه بریدم واقعا

خدایا شکرت
وقتی اجازه نداشته بری😔مادرم فوت شده بابام اجازه نمیده تنهایی جایی برم واسه همین میگم همش گره تو همه ...

برا باباتم بگیر   اگه خواهری عمه ای خاله ای چیزی داری بگو بااونا برو  ب بابات بگن   کار نشد نداره نمیشه ک فقط دعا بخونی و منتظر باشی     برای کارم درست بگردی زیاده

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔