2777
2789

بعضی رشته هارو زده مجازی، چطوره یعنی کلاس نمیخواد بریم اصلا؟؟؟

به این فکرکنی... چه جوری برگردی... بپرسی از همه کجا گمم کردی... شاید یه روز سرد... شاید یه نیمه شب... دلت بخواد بشه... برگردی به عقب...💔
الان خب کلا مجازیه

نه تو دفترچه انتخاب رشته زده کلا آموزش مجازی، شهراشم دوره برام تهران و شیراز

به این فکرکنی... چه جوری برگردی... بپرسی از همه کجا گمم کردی... شاید یه روز سرد... شاید یه نیمه شب... دلت بخواد بشه... برگردی به عقب...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو دفترچه انتخاب رشته زده کلا آموزش مجازی، شهراشم دوره برام تهران و شیراز

اره دیگه اونا کلا مجازیه 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
الان که همه چی مجازیه خواهر من خودم پیام نوری ام مجازی زیاد خوب نیست یعنی بیشتر باید بخونی البته ا ...

من دوتا بچه دارم، برام مجازی خیلی بهتره، این کلا آموزش محور هست زده مجازی پیام نور، میخوام ببینم چه طوریه نیاز به رفت و امد بین شهرا نیست دیگه

اره دیگه اونا کلا مجازیه 

پس نمیخواد مثلا هی برم تهران و بیا؟؟؟ چون بچه هام کوچیکن

من دوتا بچه دارم، برام مجازی خیلی بهتره، این کلا آموزش محور هست زده مجازی پیام نور، میخوام ببینم چه ...

الان به ما دارن میگن کلاسا مجازی امتحانا حضوری 

اگه حضوری باشه مجبوری بری شهر دیگه

برای ورزش هم استادا مجبور میکنن حصوری بیاین امتحان بدی

الان به ما دارن میگن کلاسا مجازی امتحانا حضوری  اگه حضوری باشه مجبوری بری شهر دیگه برای ورزش ...

اهاااا مرسی

من الان دانشگاه پیام نورمیخونم ترم قبل که هم اموزش هم امتحانات مجازی بود ولی این ترم گفتن که اموزشش مجازیه ولی امتحان حضوری میشه ،توسامانه lmsما هم امتحان دادیم وهم اونجا تدریس می شد حالا نمی دونم منظور شما چیه

پس نمیخواد مثلا هی برم تهران و بیا؟؟؟ چون بچه هام کوچیکن

ببین الان من مجازیه یبار رفتم دانشگاه کلا فکر کنم ترم اول فقط باید بری

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
من الان دانشگاه پیام نورمیخونم ترم قبل که هم اموزش هم امتحانات مجازی بود ولی این ترم گفتن که اموزشش ...

من الان دانشگاه پیام نورمیخونم ترم قبل که هم اموزش هم امتحانات مجازی بود ولی این ترم گفتن که اموزشش ...

وای اره امتحان حضوري خیلی سخت میشه 😭

همینکه بالا فرستادم پارسال ۴۰ نفر پذیرش داشتن هرکدوم