2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری دوستت داره که با دیدن گریه و دردت دست نکشید؟؟ اونم بدون قصد ازدواج

منم بهش همینو میگم😭😭میگم تو چجوری عاشقمی ک اینجوری کردی باهام... میگ خودتم لذت میبری عزیزم چیزی نبود فلان... بعدشم انقد سرد باهام برخورد کرد ک اشکم درومد... با حال داغون برگشتم

دقيقا قصدش فقط هوس و استفاده بوده

دقیقا من همسرم باهم عقدیم ولی تا یه ذره احساس درد کنم فورا عقب میکشه  اصلا به اجبار پیش نمیره 

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
هیچی... میگ من دوست دارم ولی اینجور روابط بخشی از عشقه 😭

بهش بگو کارتو با این دلایل مسخره توجیح نکن

چون این قضیه باید با رضایت هردو طرف باشه اما برای تو انگار من مهم نیستم

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
منم بهش همینو میگم😭😭میگم تو چجوری عاشقمی ک اینجوری کردی باهام... میگ خودتم لذت میبری عزیزم چیزی نب ...

ینی چی رابطه از پ ش ت هیچ لذتی نداره فقط عواقب داره

باهاش کات کن و دیگه هیچوقت خونه هیچ پسری نرو تو زندگیت وقتی دختر پسر تنها شدن نفر سوم شیطونه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
هیچی... میگ من دوست دارم ولی اینجور روابط بخشی از عشقه 😭

گوهههههه خورد

رل من گف تجربه نشون میده هررر رابطه ای که ب این جور چیزا بکشه بعد مدتی کاته

چون پسرا بعد رابطه جنسی سرد میشن