2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فانتزی های منه

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡

من همیشه خواسته ام این بود توی خونه مستقل باشم چون هم خوابگاه برام سخت بود هم اینکه میخواستم کلا مستقل باشم و کسی نباشه بهم امر و نهی کنه هرچند مامان بابام خیلی خوبن

به تازگی یه هفتس با برادرم خونه گرفتیم از شهرمون یساعت فاصله داریم، از نظر راحتی که خیلی خوبه، سختیش فقط اینه که بعضی روزا حوصلت سر میره، خودت باید غذا درس کنی، کل خونرو خودتی ک باید تمیز کنی، ک اونم فکر کنم یکم بگذره من عادت بکنم

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
پول هست فقط ازمشکلات ترس داره

اوایل یکم سخته.ولی بعدش عادت میکنی.

کدوم شهر حالا؟

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰
من همیشه خواسته ام این بود توی خونه مستقل باشم چون هم خوابگاه برام سخت بود هم اینکه میخواستم کلا مست ...

وای این بخش غذا درست کردن🤦🏻‍♀️

من ماه اولی که خونه گرفته بودم ۷ کیلو  وزن کم کردم.

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰
وای این بخش غذا درست کردن🤦🏻‍♀️ من ماه اولی که خونه گرفته بودم ۷ کیلو  وزن کم کردم.

اره یکم سخته مخصوصا بخای درس هم بخونی کنارش وقتتو میگیره

حالا اینارو منی دارم میگم که عاشق اشپزیم😁

منم تو این هفته یکم لاغر شدم چون هفته اول بود..

ولی در کل می ارزه

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
اره یکم سخته مخصوصا بخای درس هم بخونی کنارش وقتتو میگیره حالا اینارو منی دارم میگم که عاشق اشپزیم😁 ...

من آدمی نبودم که اصلا بتونم با خوابگاه و هم اتاقی کنار بیام.

به خاطر همین از همون ترم اول خونه گرفتم و خیلی از این بابت راضی بودم.

ولی اصلا حس آشپزی نداشتم.یا چیزی‌نمیخوردم یا با غذاهای حاضری خودمو سیر میکردم.