2777
2789
عنوان

باطل کردن دعا

112 بازدید | 5 پست

من چند سال پیش چندبار دعا گرفتم برای بخت گشایی و این چیزا، مامانم چندبار رفت برام گرفت، خودم اصلا حس خوبی نداشتم بهش از ابتدا، الان اون دعاها رو هنوز دارم تو خونه نمی‌دونم باید چیکارشون کنم، میگم آیه و نوشته قرآنی داره گناه داره و...

باید چیکارشون کنم؟ اگه توی آب بگیرم که نوشته هاشون بره و بعد توی سینک ظرفشویی بندازم بره میشه؟؟؟میترسم از این کار نکنه اشتباه باشه چیزای بد دامنمو بگیره😑 آخه بعضیا میگن آب روان بندازی، اینطوری هم میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا صلوات بفرست ، چهارقل یا ایت الکرسی بخون و همراهت داشته باش بعد بندازش داخل اب روان بره یا کنار درختی دور از خونتون چالش کن ،

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم