2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابش کردن عزیزم بخاطر همون حرمم  حالا میگم ببرمش اونجا

یعنی چی جوابش کردن؟! بچه تشنج کرده دیگه چرا جوابش کنن؟

ان شاالله شفا شو از امام رضا میگیری. ولی کاش الان بلند شی ببریش بیمارستان اکبر

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر نکنم میگن خیلی سخت میشه ازش نوبت گرفت. مشکل بچت چیه؟

سلام خانومای گل 

من پسرم خیلی شبا گریه میکرد پیش دکتر فرهت بردم و خیالم رو راحت کردن.خیلی دکتر خوبی ان. از روی ظاهر پسرم همه مشکلاتش رو تشخیص دادن بدون اینکه من یک کلمه بگم.

برای اینکه نوبت دکتر شاه فرهت متخصص اطفال رو بگیرین به تلگرام و واتساپ شماره زیر پیام بدین (تماس جواب نمیدن). من از این طریق تونستم نوبت بگیرم و خیلی راضی بودم : 

0902-83-83-893

برای بقیه دکترها هم نوبت میگیرن.

خودتون از توی سایت گهوارک میتونید نوبت بگیرین ولی باید اینترنت سرعت بالا داشته باشین و اینکه خیلی فرز باشین

آغاز پذیرش دریافت نوبت " فوری " دکتر احمد شاه فرهت

قابل توجه شما عزیزان

امکان دریافت نوبت مجدد توسط کافی نت الماس انجام میگردد

با توجه به اختلال های پیش آمده پوزش که اختلال ها توسط تیم ما رفع گردیده و آماده خدمت رسانی سریع و فوری هستیم

دریافت نوبت بصورت حضوری در مشهد شهرک شهید رجایی حر 9 روبرو معقول 14 کافی نت الماس

دریافت نوبت جهت رفاه حال شما عزیزان بصورت غیر حضوری با تماس با این دو شماره 09396652813 - 09938157283 قدیری

"cafe net almas"