2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاید

75 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خواهشا برای من و همسر و بچه های کوچیکم که کرونا گرفتیم اگر براتون ممکن بود یه صلوات بفرستید .. بچه هام یسره گریه میکنن و کابوس میبین خودمم دارم از درد بیحالی تلف میشم .. ممنون

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

اوه خوب میشین زود مایعات زیاد بخورین،حالا فهمیدی از کجا گرفتی؟

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله خوب میشین😭😭😭

خدا کنه دیگه از بس مسکن خوردیم معدهامون داغونه

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
اوه خوب میشین زود مایعات زیاد بخورین،حالا فهمیدی از کجا گرفتی؟

از همسرم  ... با دوتا بچه چه کنمخوب نمیشن

تقویت کنید خودتونو

اصلا چیزی نمیتونیم بخدریم خودم که ببخشید هرچی بخورم حالم به میخوره .. بچه هام که هیچی حرفیشون نمیشم

گلاب مصرف کنید هر روز یه نیم استکان  خیلی زود حالتون جا نیاد

چشم خدا کنه خدب بشیم سردرهای بدی داریم

ایشالله زودی خوب میشین

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
نذر میکنم خوب شین

ممنون ... تب میکنم مدام ... دیگه از بس قرص خوردم دارم جور دیگه ار بین میرم ... تبم با شیاف و کدوین پاین میاد دو ساعت .. دوباره  میاد سراغم