توتاپیک های قبلم گفتم یه صندوق دارفروشگاهمون باشوهرم دوست شده بود وبه خاطرش داشتیم طلاق میگرفتیم که باوساطت خانواده هامون آشتی کردیم وشوهرم درظاهرتغییرکرد ومعذرت خواهی کرد شمارهی زنه روپاک کرد وازفروشگاه بیرونش کرد
هردو. یه هفته بودشوهرم ادم شده بود دیدم زنه هم دست بردارنیست هم شوهرم پیگیرشه
ببین شوهره آدم نشده🙄🙄🙄
هرکی یه بار خیانت کنه بازم میکنه🤕
همسایهما سه تا بچه داشت بازم😮😮😮
همیشه به زنش خیانت میکرد بیچاره زنه😑
هرسری قهر و دعوا میکرد...بازم آدم نمیشد😣
زن به اون خوشگلی و ماهی رو ول کرده بود😧
رفته بود سراغ یه مشت بی اصل و نسب😑😑😑
صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...😮💨😮💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
هردو. یه هفته بودشوهرم ادم شده بود دیدم زنه هم دست بردارنیست هم شوهرم پیگیرشه
عاشق شدن و وجود شما این عشق رو به یه عشق ممنوعه تبدیل کرده. در حقیقت حضور شما آتش این عشق رو قوی تر می کنه. حتی شاید اگه شما نبودی خیلی زود شوهرت ازش سیر می شد.
می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️
بچهااااا امشب از بس تایپک خیانت دیدم یه لحظه حس خیانت بهم دست داد
زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄
مردی ک دلش پیش یکی دیگه باشه چ شماره ی طرفو پاک کنی چ خطشو فایده نداره باید خودش اینقدر عاقلانه و با بصیرت رفتار کنه و بفهمه ک ازدواج کرده و ب همسرش متعهده بغیر اون نباید ب کس دیگه ابراز احساسات کنه مردتون پاش سُره محکم نیس وافعا متاسفم براش آقایون تا وختیکه نمیتونین فقط ب یک نفر عشق بورزین فقط یکیو ت قلبتون داشته باشین و چشمتون اینور اونور میچرخه خاستگاری نرین خاهشا اینطور خانومارو ذره ذره آب میکنین😔😔😔😔
کاربری ششمنواربهداشتیتونم سابق تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکسبرگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطیناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت میرسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.