2777
2789
عنوان

زنه دست بردارنیست😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 125 پست
واقعادارم ازغصه سکته میکنم  شوهرم صبح تاشب قربون صدقه ی من وبچه هامون میره  ولی بازم دار ...

😔نه ماخوب میشم 

نه اونا درست 

😔😔😔😔درد از هرطرفی بخونی درده 

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
طلاق بگیر درست بشو نیست. یا باهاش کنار بیا. یا منتظر بمون بخاطر اون طلاقت بده.

خاک برسرشون 

شوهرم خیانت کرده من رفتارمو حرف زدنم وبهترکردم عین پروانه دورش میگردم 

اصلاادم شدنی نیست😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردو.  یه هفته بودشوهرم ادم شده بود دیدم زنه هم دست بردارنیست هم شوهرم پیگیرشه

چی بگم اون زن که تکلیفش معلومه شوهرت رو باید حالش رو جا بیاری و مثل آشغال بندازی بیرون از زندگیت خودشم بود باهات کنار میومد بعد خیانت 

خاک برسرشون  شوهرم خیانت کرده من رفتارمو حرف زدنم وبهترکردم عین پروانه دورش میگردم  اصلا ...

خیانت کرده باید قشنگ میشوندی سرجاش!نه عین پروانه دورش بگردی!دعوا اساسی میکردی

ببین شوهره آدم نشده🙄🙄🙄

هرکی یه بار خیانت کنه بازم میکنه🤕

همسایه‌ما سه تا بچه داشت بازم😮😮😮

همیشه به زنش خیانت میکرد بیچاره زنه😑

هرسری قهر و دعوا میکرد...بازم آدم نمیشد😣

زن به اون خوشگلی و ماهی رو ول کرده بود😧

رفته بود سراغ یه مشت بی اصل و نسب😑😑😑

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

عاشق شدن و وجود شما این عشق رو به یه عشق ممنوعه تبدیل کرده. در حقیقت حضور شما آتش این عشق رو قوی تر می کنه. حتی شاید اگه شما نبودی خیلی زود شوهرت ازش سیر می شد. 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

بچهااااا امشب از بس تایپک خیانت دیدم یه لحظه حس خیانت بهم دست داد

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
چی بگم اون زن که تکلیفش معلومه شوهرت رو باید حالش رو جا بیاری و مثل آشغال بندازی بیرون از زندگیت خود ...

اولین بارشم نیست 

ولی این زنه آشغال میدونه مادوتابچه داریم خودشم دوتادختردم بخت داره اگه دوباره عشوه نمیریخت شایدشوهرم فراموش میکرد

کردم داشت من وطلاق میدادنامرد

دختره  ننه بابا   نداره   بری   سرشون  داد و بیداد که دخترتونو جمع کنین  از زندگی  مرد متاهل

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

مردی ک دلش پیش یکی دیگه باشه چ شماره ی طرفو پاک کنی چ خطشو  فایده نداره باید خودش اینقدر عاقلانه و با بصیرت رفتار کنه و بفهمه ک ازدواج کرده و ب همسرش متعهده بغیر اون نباید ب کس دیگه ابراز احساسات کنه مردتون پاش سُره محکم نیس وافعا متاسفم براش آقایون تا وختیکه نمیتونین فقط ب یک نفر عشق بورزین فقط یکیو ت قلبتون داشته باشین و چشمتون اینور اونور میچرخه خاستگاری نرین خاهشا اینطور خانومارو ذره ذره آب میکنین😔😔😔😔

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.
خاک برسرشون  شوهرم خیانت کرده من رفتارمو حرف زدنم وبهترکردم عین پروانه دورش میگردم  اصلا ...

خب به روش بیار باز جدی باش ی و قهر کن بچه هاتم بزار بیخ ریشش

تنها تر از سکوتم 
واقعادارم ازغصه سکته میکنم  شوهرم صبح تاشب قربون صدقه ی من وبچه هامون میره  ولی بازم دار ...

یادمه تاپیکت لعنت بهشون زور نزن دیگه شوهرت تا خودش نخواد نمیتونی اوضاع درس کنی 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪