2777
2789

بچه ها من امروز جواب تست کرونام اومد و مثبته. بماند هرچی فکر میکنم چجوری گرفتم به نتیجه نمیرسم. فشارخونم دیروز ۱۴ روی ۱۰ بود امروز ۱۵ روی ۹. به خاطر کروناس؟ و این که چجوری کنترلش کنم؟ ممکنه بستریم کنن؟ (فردا میرم دکتر)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه فشارم پایین بود وقتی کرونا گرفتم حتی تا یه مدت بعدش بالا بود ولی بستری نشدم داروی خاصی هم برای فشار خونم تجویز نشد چون اون قدرا بالا نمی رفت 

تب که بیاد پایین فشار خون هم میاد پایین 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
من همیشه فشارم پایین بود وقتی کرونا گرفتم حتی تا یه مدت بعدش بالا بود ولی بستری نشدم داروی خاصی هم ب ...

حالا میدونین من نه تب دارم نه لرز و نه حتی گلودرد و بدن درد. فقط خیلی زیاد سرفه میکنم. اکسیژن خونمم ۹۷. اصلا تعجب کردم تستم مثبت شد