2777
2789

28 سالمه اون 34 سالشه مجرد و بیکاره..حسرت یه بار برداشتن گوشیو دارم بدون اینکه پشت در اتاق بایسته. روانیه خستم کرده. حتی از نگاهاش متنفرم. من قبلا باهمکارم آشنا شدم چت و تماس داشتیم ولی باش بیرون نرفتم داداشم منو زد گوشیمو هک کرد حتی موقع چت هم پشت سرم می ایستاد بش میگفتم بابا دوستامن میگه دروغ نگو تو اصلا دوسته دختر نداری .به بابام گفت. گفت به بابا میگم سرتو میبرن. یعنی یه مدت استرس خالص کشیدم. حالا درسته من بعدا فهمیدم پسره مناسب من نبود ولی کاش خودم میفهمیدم نه که داداشم آبرو شرفمو ببره و موهامو بکشه. پدرم ولمون کرده و حرفم بخوام بزنم باورم نداره.علاوه براینا داداشم میگفت تو خیلی زشتی و هیچکس حتی خواستگاریتم نمیاد.الان تازه از پست بم زنگ زدن پشت در اتاق وایساده بود.

مامانمم طرف داداشمه همش میخواست تو یه اتاق بخوابیم مبادا من شب با گوشیم چت کنم.

الانم باز همکارای آقا پیام میدن جواب میدم خو مگه حبس ابدم که هیچی دست من نباشه😔😔الان منو تو اورژانس گذاشتن مامانم میگه برا چی شیفت شب بت میدن 

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

ببین شما هم راه تحصیل برات باز بوده هم کار

یه اشتباه بزرگی این وسط کردی

اینکه موندی پیش خانواده

در صورتی ک به بهانه درس باید توی این سنت فلنگ رو میبستی میرفتی!!!

داری کار میکنی پول دستته

قانونو اونی تعیین میکنه ک خرجتو میده

برا چی ازدواج کنی 😐😐😐

شما الان از نظر قانونی کاملا ازادی اینطوری دستت بسته ست

بعد ازدواج ک قانونی کلا انگار به اسارت گرفته شدی

اونموقع فک کردی ازاد تر میشی!؟؟؟

الان من نمیدونم مقطع تحصیلیت چیه

تنها راهکار برا تو اینه بشینی کنکور بدی

ارشد یا دکتری

شهر دیگ یقینن میوفتی

پیاز داغشم زیاد کن که قبولیش بسیار سخته

پاشو برو شهر دیگ

این کارتم اگر استخدام رسمی هستی ببین نمیشه انتقالی بگیری حتی موقت شهر دیگ

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای خدا صبرت بده.خب به معرف بسپر خواستگار سنتی بفرسته.

بدترین راه حل اینجا مشکل خانوادشه بعد ازدواج فقط جاش عوض میشه و مشکلات بزرگتر و حل نشدنی تر.مادر شوهر خواهر شوهرجاری پدر وبرادرشوهر....تازه اگه شانس بیاره شوهرش آدم باشه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ببین شما هم راه تحصیل برات باز بوده هم کاریه اشتباه بزرگی این وسط کردیاینکه موندی پیش خانوادهدر صورت ...

عزیزم من مامام. قصد درس خوندن ارشدو ندارم ارشدم فوقش دو ساله. فک کردی تو دو سال آدم میشه؟ من 28 ساله بااین روانی همخونه م.بعدشم خرجمو خودم میدم. خودمم نمیخوام ازدواج کنم ولی مریض شدم انقد دیوونه م کرده بدنم علائم نشون میده هرروز یه درد.

والا دختر بیست و هشت ساله باید اختیار خودش رو داشته باشه به برادر یا پدر هیچ ربطی نداره بخوای با مردی آشنا بشی مگر اینکه دوستی بی هدف باشه که ازت سواستفاده کنند یا بخوان ازارت بدن یا مرد مناسبی نباشه اشکال نداره دخالت کنند اون از سر دلسوزیه .‌ولی بگن حق نداری آشنا بشی عقب مانده هستن

بدترین راه حل اینجا مشکل خانوادشه بعد ازدواج فقط جاش عوض میشه و مشکلات بزرگتر و حل نشدنی تر.مادر شوه ...

آره بدتر میشه.من فکر کردم نوشته می خوام ازدواج کنم اما برادرم نمی ذاره از طریق دوستی و آشنایی که خودمون آشنا بشیم ازدواج کنم الان فهمیدم که خودشم دوست نداره ازدواج کنه که واقعاً حق هم داره ازدواج اکثر اوقات خودش اسارته.

❤️❤️ 

آها عنوان رو نخوندم فکر کردم میگی نمی ذاره ازدواجم کنم.چرا اون موقع برای درس و کار شهر دیگه نرفتی؟؟

درس چی خدایی؟ همین لیسانس کافیه. شهردیگه هم نمیذارن برم . اصلا ما رسم نداریم دختر بره جای دیگه بمونه نمیدونم چطور راحت میگید. شهردیگم نذاشتن خونوادم. فقط این داداش نیستا بقیه داداشامم خون به دلم کردن اونا ولی متاهلن. این مجرده

خب دیگ ی خونوادها حساسن از بس هم جنسهای دریده خودشونا میشناسن

بابا خودشونم دوست دختر داشتن. بعدشم مگه من چیکارکردم زفتم بیرون؟ گفتم آشنا بشم اگه دیدم اوکیه ازدواج کنیم. نمیتونم سنتی اصلاااا. ولی رسم اشنایی نداریم پس بنابراین قصد ازدواجم فعلا ندارم

درس چی خدایی؟ همین لیسانس کافیه. شهردیگه هم نمیذارن برم . اصلا ما رسم نداریم دختر بره جای دیگه بمونه ...

واقعاً هیچ راهی نیست دیگه.خودت بشین فکرات رو کن ببین چه جوری می تونی از دستشون خلاص بشی مگه اسیری آخه.

❤️❤️