2777
2789
عنوان

دستور پخت قورمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 41 پست
واقعا تو این گرونی اسراف میونید ،،،یه کیلو گوشت برا چند وعده غذایی میشه استفاده کرد

دور نميريزه كه بعدا ميتونن بخورن😊

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
نمیدونم من قرار بود برا ۴ نفر بپزم دیگه کل گوشت ریختم گفتم هر چقدر شد شد بقیه اش میزارم برا خانواد ...

😶😶😶😶😶

چرا آخه ۱ کیلو خورشتی رو میشه به ۲۰ نفر داد

مگه گوشت خورشتی نیست  فوقش نفری  ۶ تا مینداختی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشمردم ولی خیلی تیکه است 😅

من به ازای هر نفر یه مشت بسته لوبیا میریزم سبزی هم بستگی به تعداد نفرات داره من چشمی بسته بندی میکنم اگر تعداد مهمونام بیشتر بودن بیشتر میریزم

نمیدونم من قرار بود برا ۴ نفر بپزم دیگه کل گوشت ریختم گفتم هر چقدر شد شد بقیه اش میزارم برا خانواد ...

خیلیه آخه یک کیلو ببین لوبیا یه قاشق نیم برا هرنفر بازم بخودت بستگی داره من پور لوبیا دوس دارم سبزی

300 گرم پخته بریز من برا 4نفر یه بسته میریزم البته چشمی بسته بندی کردم 

برا چند نفر میخای خورشت بپزی؟؟  یکی هست یک کیلو و برا 10نفر میریزه یکی 30نفر بستگی بخودت داره& ...

در اصل میخواستم برا ۴ نفر غذا بپزم ببریم بیرون

بعد رفتم یک کیلو گوشت تازه گرفتم گفتم دیگه همه اش بپزم

هر چقدرشو خواستم ببرم بقیه اش رو هم بزارم برا خانواده ام که ۶ نفرن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

واقعا تو این گرونی اسراف میونید ،،،یه کیلو گوشت برا چند وعده غذایی میشه استفاده کرد

نه عزیزم من آخه خانواده خودم ۶ نفر هستن بعد من و سه تفر دیگه هم میخوایم غذا ببریم بیرون

کلا ۱۰ نفر میشیم این غذا برا این تعداد زیاد نیست که😘

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

نه عزیزم من آخه خانواده خودم ۶ نفر هستن بعد من و سه تفر دیگه هم میخوایم غذا ببریم بیرون کلا ۱۰ نفر ...

اها بله درسته..

خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿