2777
2789
عنوان

بچها خواب بدی ک دیدم دقیقا تو همونجایی بود ک خابیده بودم،بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 53 پست
چراهمزمان هم میشه خواب ببینی هم حالت بختک پیدا بشه نتونی بیدار بشی ازون حالت بد

خب بلاخره بختک که یه موجود نیست یه حالته که ینی طرف از لحاظ روحی و فکری تو فشاره و داره اذیت میشه الان دارن طفلیو میترسونن میگن شاید جن بوده باشه چیه اخه این حرفا:///

خب بلاخره بختک که یه موجود نیست یه حالته که ینی طرف از لحاظ روحی و فکری تو فشاره و داره اذیت میشه ال ...

منم گفتم بختک یعنی حالتی ک توخواب پیش میاد دیگه بعضیا جن واینا وارد ماجرا میکنن اصلن ربط نداره منم میگم موجودی نیست حالتی است در خواب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علم وفلسفه جدا هستن  اگه بخوای از لحاظ علمی ببینی اره اما از لحاظ فلسفی فرق داره بستگی ب ...

از لحاظ فلسفی یه موجود میاد میخوابه روت نمیزاره نفس بکشی نمیزاره از خواب بلند بشی؟ :/// همه چی علمیش درست تره چون منطقی تره

از لحاظ فلسفی یه موجود میاد میخوابه روت نمیزاره نفس بکشی نمیزاره از خواب بلند بشی؟ :/// همه چی علمیش ...

درسته علم منطقی تره

من به دیدگاه ها احترام میذارم وارد بحث نمیشم

اما به بختک که یه نوع موجوده اعتقادی ندارم ولی به وجود جن چرا:)

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
شب ها فکرتو درگیر نکن بارامش بخواب حتماااا قبل خوابت سه تاتوحید بخون بعدم ایه الکرسی  اگه فکرش ...

باشه ممنون🌹

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤