2777
2789

یبار تلفنی حرف زدم باهاش گفت شام خوردی گفتم آره گفت چی یه چیز الکی گفتم بعد بابام از اون ور گفت چرا دروغ میگی نون پنیر خوردیم دیگه یبارم تصویری حرف میزدم مامانم گفت هیچی نداریم حداقل بیا گوجه نون بخور گشنه نمون اونم شنید به رو نیاورد صدای تصویری رو قطع کردم 

سالی یکبار لباسه عید می‌خریدم فقط 

میگفت دوسردارم به روز و شیک باشی خودشم می‌خرید ها ولی منظورش بیشتر بود 

داداشم میگه تولدت پنصد بهت کادو میدم می‌خوام لباس بخرم باهاش 😔

دوس دارم کار کنم نه خانوادم میزارن نه نامزدم 

کیا اینجوری آن بچه ها😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممممم🥺 حتما برو سر کار حتمااااا،،نمیذارن یعنی چی یکم تو زندگیت حق انتخاب داشته باش دوس داری ت ...

شانس ندارم خواهر بخدا نامزدمم از اوناس که مرد و بیشتر از زن میدونه البته از اونایی که با زبون نرم رام میشن هم هست ولی میگه کار نمیزارم خاتوادمم که نمیزارن آب بخورم

خرج می‌کنه ولی منظورش بیشتر از خرج کردنه خودشه کارم نمیزاره

خوب ببین وقتی ی دختر ازدواج میکنه بیشتر زندگیش همسرش میشه هر کسی ی سری بدی داره عوضش خوبی خودشم داره الان که میگی با زبون رام میشه این ی گزینه خیلی خوبه که ی مرد میتونه داشته باشه ولی در عوضش تو هم بتونی چطوری از این شرایط استفاده کنی

خوب ببین وقتی ی دختر ازدواج میکنه بیشتر زندگیش همسرش میشه هر کسی ی سری بدی داره عوضش خوبی خودشم داره ...

وقتی میببنمش همش خندم میاد نمی‌دونم چرا نمیتونم خندمو جلوش بگیرم باعث دعوامون میشه خنده ی عصبی میتونه باشه بنظرت ؟

وقتی میببنمش همش خندم میاد نمی‌دونم چرا نمیتونم خندمو جلوش بگیرم باعث دعوامون میشه خنده ی عصبی میتون ...

خندیدنت باعث دعوا میشه؟

چرا خنده ات میگیره؟

آٰره شاید خندع عصبی باشه چون هرکس موقع اعصبانیت ی جوری میشه من خودم پلکم میپره  

خندیدنت باعث دعوا میشه؟ چرا خنده ات میگیره؟ آٰره شاید خندع عصبی باشه چون هرکس موقع اعصبانیت ی جوری ...

همش وقتی اونو میبینم خندم میاد میگه به چی میخندی منم واقعا نمی‌دونم به چی دارم میخندم ولی قهقه میزنم سه ساعت 😐