امتحان دی مونه... ۱۲ تجربی ام... اینقدر وضع نمرات خراب بود که قرار شد دوباره امتحان بگیره... منم چون افسردگی دارم امتحان اون سری یه نمره فجیع آوردم چون اینقدر حالم بد بود که اصلا نتونستم بخونم... یه کوه درسه که هیچی بلد نیستم... خیر سرم تا همین پارسال شاگرد اول مدرسه نمونه بودم ولی امسال از نظر روحی داغون داغونم... اینقدر سر موضوعات مختلف ناراحتی میکشم و گریه میکنم بدنم اصلا جون نداره...هر روز آرزوی مرگ میکنم...میشه بگید چطوری تا شنبه این همه رو بخونم؟ یعنی راهکار بدید که چطوری حالم رو کنترل کنم و بتونم تمرکز کنم چون خیلی زیاد بیحالم و واقعا نمیدونم چکار کنم.
دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن! #احمقهارو_معروف_نکنیم فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!! ? are we too young for this آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه برنامه هست برنامه فورست داخل بازار هست نصب کن وقتی که میخوای بخونی زمانشو بزار سکه میده خیلی انرژی میگیری قبل از درس خوندن یه تکونی به خودت بده دور و ورتو جمع کن همه چیز بزار کنارت و بگو از فلان ساعت تا اینقدر باید اینارو بخونم زمان بگیر
خب دلیلش طولانیه ولی خلاصه بگم از بهمن پارسال، هر چی بیشتر میگذشت من بیشتر حالت افسردگی گرفتم و هی بدتر و بدتر شد در حدی که یه مدت در حد مرگ اضطراب داشتم و واسه خوندن دو صفحه کتاب ، ۲۰ بار از جام بلند میشدم...بعد خانواده اصلا شرایط روحی منو درک نمیکنن و هی میگن تو تنبلی میکنی، تو امسال دیپلمم نمیگیری، قید کنکورت رو زدی ، ما اصلا برات مهم نیستیم و ما ۱۸ سال عمرمونو پای تو هدر دادیم، یکی اومده که داره تو رو تغییر میده و از این چرت و پرتا... خیلی سرکوفت میخورم درحالی که واقعا حالم بده و هیچ کدوم از اینا نیست...بعد از طرفی من مهندسی کامپیوتر دوست دارم ولی خانوادم نمیزارن کنکور ریاضی بدم و کلا نسبتا رشته های تجربه بی ذوق شدم... خیلی مفصله ... شاید یه بار تاپیک زدم در مورد حالم
خب دلیلش طولانیه ولی خلاصه بگم از بهمن پارسال، هر چی بیشتر میگذشت من بیشتر حالت افسردگی گرفتم و هی ب ...
بذار فک کنن قید کنکور رو زدی
ولی در مورد رشته سعی کن همین رو ادامه بدی
بعدا اگ فرصت پیش اومد کنکور ریاضی و مهندسی اینا بدی
دلم نمیخواد یه دختر کنکوری حالش بد باشه افسرده باشه
هر جور شده حال خودتو خوب کن
تو ی بار زندگی میکنی
دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن! #احمقهارو_معروف_نکنیم فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!! ? are we too young for this آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
یه برنامه هست برنامه فورست داخل بازار هست نصب کن وقتی که میخوای بخونی زمانشو بزار سکه میده خیلی انرژ ...
سکه هاش چ کاربردی داره؟؟؟منم تازه ریختم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...