2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با چیزی نخوردن بچه رشد نمیکنه😔 کافیه یک تیکه بیسکوئت یا میوه یا حتی یک لیوان آب بخورم تا حد مرگم می ...

منم همینطورم عزیزم خواهر شوهرم برام سالاد الویه درست کرده بود تا دوروز سالاد میخوردم صبحانه ناهار شام

من لب دریا هم افتابه لازمم😑

صبحا که بیدار میشم دو تا دونه بیسکوییت ترد میخورم بهتر میشم

اما رفلاکس خیلی اذیتم میکنه مه فعلا دارم پنتوپرازول میخورم البته کاملا جواب نمیده

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
صبحا که بیدار میشم دو تا دونه بیسکوییت ترد میخورم بهتر میشم اما رفلاکس خیلی اذیتم میکنه مه فعلا دار ...

آره قبل اینکه از رختخواب بلند بشی تو جات بخوری خیلی تاثیر داره منم امتحان کردم

من لب دریا هم افتابه لازمم😑
با چیزی نخوردن بچه رشد نمیکنه😔 کافیه یک تیکه بیسکوئت یا میوه یا حتی یک لیوان آب بخورم تا حد مرگم می ...

فقط حالت تهوع داری؟؟؟

یا ترش هم میکنی؟ سر معده ات چیزی میخوری نمیسوزه؟ زردآب بالا نیوردی؟ گلوت نمیسوزه ؟ سرفه خشک نداری؟ 

فقط سرفه ندارم بقیه رو دارم 😔

اینا علائم رفلاکس عزیزم

حتما برو دکتر

تو بارداری بعضی ها دریچه بین معده و مری شل میشه و مقداری از اسید معده برمیگرده تو مری که طولانی مدت باعث آسیب به مری میشه و خیلی خطرناکه

شبا دو تا بالش بذار زیر سرت که مری ارتفاع داشته باشه 

اصلا با غذات آب و مایعات نخور، تا یک ساعت قبل و بعد غذا هم همینطور 

چای و قهوه ممنوعه برات

هر چیز اسیدی مثل پرتغال، گوجه فرنگی، سرکه و … ممنوعه

سوپ و غذای آبکی ممنوعه

غذات باید تا حد ممکن سفت باشه

به خیلی خوبه برات، میوه موز و سیب فقط بخور عالیه 

فعلا چیزای خام نخور

ادویه نزن به غذات

روغن خیلی کم

اگه رفلاکست شدید باشه دکتر بهت پنتوپرازول میده که گروه B هست برای بارداری مشکلی نداره

اما امپرازول نخور که رده C هست و خطرناک

اینا علائم رفلاکس عزیزم حتما برو دکتر تو بارداری بعضی ها دریچه بین معده و مری شل میشه و مقداری از ...

ای وای خدا به دادم برسه با این همه ممنوعیت،تنها چیزی که الان بعضی وقتها دلم برای خوردنش ضعف میره پرتقاله🙈 اونم از ترسم نمیخورم،چهارشنبه هفته بعد گفت بیا تا اون روز باید خودم مراعات کنم،از چایی متنفر شدم منی که عاشق چایی بودم ولی حالا نمیتونم بهش نگاه کنم،ممنون از راهنماییت عزیزم خیلی لطف کردی 😘😘😘😘

ای وای خدا به دادم برسه با این همه ممنوعیت،تنها چیزی که الان بعضی وقتها دلم برای خوردنش ضعف میره پرت ...

خواهش میکنم عزیزم

خودم از هفته ۸ گرفتارشم تا الان

آخ گفتی پرتقال

دلم لک زده واسش ، اونم تو این فصل🤪