2777
2789
عنوان

کلی برنامه داشتم بهم خورد

501 بازدید | 24 پست

امروز تولد شوهرمه کلی تدارک دیده بودم سه نفری تولد بگیریم الان جاریم زنگ زده ما شب میایم خونتون برا شام سه تا پسر کوچیک فضول داره 

منم دیشب سرکار بودم از صبح نخوابیدم کلی تدارک دیدم ولی حیف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو خونه نیستیم یا بگو شرمنده خودمون میخوایم بریم‌جایی انشالله یه روز دیگه

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن

خب بگو نیسیم برنامه داریم چمدونم بگو میز زرو کردیم رستوران یا بگو جایی دعوتیم

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن